A calului. Lui Ştefan cel Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Astăzi se încheie în mod oficial anul şcolar. DNA anunţă însă că, pe timpul verii, continuă înscrierile la facultate.

* Încep să se coacă dosarele marilor penali ai patriei. Mihail Vlasov, cel care-l făcea coardă pe prim-ministrul Ponta, a luat ieri cinci ani cu executare. Definitiv, exact ca-n reclama la nu-ştiu-care substanţă care scoate ţânţarii în decor. Am un singur sfat pentru domnia sa: Scrie, tovarăşe, scrie, altfel o să faci maximum, adică trei ani şi ceva!

* Primarul de sector bucureştean Chiliman a fost ridicat direct de pe aeroport şi dus cu duba la secţie. Eh, n-o fi avut băiatul bani de taxi. O mână, atunci când evită detergenţii de curăţat lovele, spală pe alta, nu-i aşa?

* La examenul de obţinere a cetăţeniei române, o tânără din Afganistan s-a blocat în faţa celei mai idioate întrebări din galaxie: Cum se numea calul lui Ştefan cel Mare? What the hell, ca să mă ţin de eufemisme... Trebuie să fii tare cretin pentru a inventa un asemenea obstacol, Doamne! Atât Ştefan cel Mare, cât şi alţi domnitori, ca să nu-i mai pomenesc pe bipezii urbani ai mileniului al III-lea nu pomeneau (iar tendinţa se păstrează) porecla sau ID-ul lipiţanului, ci doar o anumită protuberanţă. Asta trebuia să scrie biata pretendentă la cetăţenia carpato-danubiano-pontică.   

* Dacă băieţii din comisia de acordare a cetăţeniei (habar n-am cum funcţionează trebuşoara) ar fi întrebat cum îl chema pe armăsarul Fefeleagăi, subsemnatul s-ar fi gândit la un potenţial amant al eroinei. Altfel, haramul ăla nu putea fi considerat cabalină autentică. Cel mult măgar. Am fost eu acolo.

* Stelian Tănase de la TVR îi cere lui Ponta fix 560.000 de euro pentru ca televiziunea bugetofagă să transmită anul viitor Jocurile Olimpice de la Rio. Halal! Alde Lucaci şi Bucur din aceeaşi instituţie se trag de bretele (are câteva zile scandalul conform căruia primul se plânge că e hărţuit sexual de cel de-al doilea), iar TVR-ul iese la colţul străzii, cu pălăria în mână. La muncă, bă, nu la lustruit hormonii!        

Citit 864 ori Ultima modificare Joi, 18 Iunie 2015 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.