Atenţie la all-inclusive!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Atenţie mare, zic fetele de la ştiri, românii care vor merge în această vară în Grecia riscă diverse probleme. Uau, mi-am zis, dar cei care n-au mai fost în concediu de mai bine de un deceniu ce sentimente nutresc? Ei sunt în pericol cumva sau nu contează? Mă gândesc că cei care-şi permit un concediu în insulele Eladei nu-şi vor lua tot cash-ul cu ei, vor merge cu maximum 3.000 de euro, o sumă infimă pentru un posesor de 4x4 cu diverse afaceri. A nu se înţelege că parlesc limba comuniştilor, mi-s liberal prin definiţie (or asta n-are legătură cu vreun partid, nu mai avem de multă vreme aşa ceva în spaţiul carpato-bla-bla), însă românul cu lovele are şi acces la informaţie. Aşadar, dacă nu mai merge în Korfu, direcţia Antalya! Acolo, alt avertisment – grijă mare la all-inclusive-ul porcos care acum câteva veri a răpus ditamai regele! Nu zic care, a fost foarte important.

* Românii se întreabă dacă Grecia va ieşi au ba. Eu am altă nelămurire: noi când naiba vom intra. Ideea e că am plătit de ceva vreme, ni s-a stins lumina şi cineva tot profită de lipsa noastră de experienţă. Da, e şi de râs...

* De pe patul de spital turcesc, premierul din exil îl atacă pe marele tăcut de la Cotroceni. Ponta consideră că Iohannis are mentalitate de stăpân de iobagi... De ghiauri, Victore, aşa ar fi mers, că tot te afli pe tărâmul Înaltei Porţi! Dacă ăştia doi coabitează, aşa cum se tot suflă pe la colţuri, înţeleg că s-a trecut la un nivel superior: exact ca doi tineri însurăţei, mai întâi abia şi-au spus pe nume, apoi s-au diminutivat reciproc cu iubi, dragoste mică şi alte dandanale, ulterior au avansat la strigături (diatribe, dacă doriţi). Oare cine iubeşte mai tare?

* Dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un l-ar fi executat pe arhitectul noului aeroport de la Phenian deoarece nu i-a plăcut designul. Liderul asiatic i-o fi găsit nod în papură ca-n bancurile cu ursul şi iepuraşul fără şapcă. Bă, nu cumva pe aeroportul ăsta vor ateriza nişte avioane? Aha, deci aşa este? Ia să te împuşc puţin, nu mi se pare normal să-mi dai dreptate.        

Citit 775 ori Ultima modificare Luni, 29 Iunie 2015 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.