Votează şi Teleormanakis?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Astăzi este ziua umbrelei noastre, ziua domnului Dean Thompson, parcă acesta e numele instructorului de fitness plantat pe post de ambasador SUA la Bucureşti... Americanii din toate colţurile planetei serbează cu piept de curcan (am făcut referire la cutia toracică a umflatului în pene doar ca să evit cacofonia) şi cu prăjiţi. Cartofi prăjiţi. E Ziua Independenţei. La noi nu e, n-a fost niciodată.

* Informaţiile referitoare la nivelul crescut al radiaţiilor din Ucraina au apărut doar în rubrica horoscop, televiziunile având alte griji. Zice-se că peste 10-15 ani ne-am putea trezi cu încă o mână sau c-un picior în plus. Eh, noi să fim sănătoşi...

* Parlamentarii români chiar s-ar putea declara mulţumiţi în caz că le va mai creşte un membru superior: votul la trei mâini, în plen, ar fi devastator.

* Duminică se va vota în Grecia, iar indicaţiile sunt clare: NU, băi, alde Papastathopoulos! Cu alte cuvinte, e foarte probabil să vină la urne şi judeţul omolog al Teleormanului mioritic, adică Teleormanakis. Important este să iasă ce doresc Tsipras şi Varoufakis.

* Băncile elene nu se vor deschide nici marţea viitoare, existând temerea că banii s-ar termina într-o oră. Ha, ce frumos sună anunţul, ce faine mi se par acum reclamele la instituţiile de stocare a gologanilor! Ce idioate-mi par sloganurile băncilor, dintotdeauna mi-au fost dragi – alături de tine, pentru liniştea ta, asigură căminul tău, ne pasă de tine pentru că trebuia să ne pese de cineva, fleosc, trosc, ptiu, bleah... Încep să reconsider spoturile publicitare la dero şi absorbante.

* Elena Udrea a plecat la mare şi, ca să nu bată în fiecare zi drumul la Poliţia Capitalei, şi-a luat viză de flotant la Constanţa. Blonda are de-a face cu un deja-vu: la fel s-a întâmplat când a făcut pasul de la ţară în buza mediului urban, adică de la Poşta Câlnău (or Pleşcoi) la Buzău. Am ratat cel puţin o rimă. 

* Săptămâna trecută a avut loc în Japonia prima căsătorie între doi roboţi. Şi chiar mă întrebam ce mai face Theodor Stolojan...        

Citit 751 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2015 17:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.