Insula (încă nu prea mare) a Galaţiului

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Insula iubirii din sânul necopt al Dunării se măreşte pe zi ce trece. La început o zăreai doar dacă erai certat cu oftalmologul, apoi am văzut pe Youtube clipuri aşa-zis haioase cu băietani lăsaţi la maieu care trânteau grătare pe movilele de pământ ieşite la suprafaţă din cauza secetei. Păi, or suntem hazlii, or nu mai suntem? Ce mama dracului, ne-am născut în zodia lui Caragiale şi vom apune pe muzica lui Guţă şi Salam, dar măcar n-am făcut degeaba umbră planetei. Totuşi, dacă tot ţinem să fim consideraţi pontoşi, am fi putut planta un panou lângă geamandură cu mesajul - Şi Galaţiul vrea să-şi facă o insulă mare, precum cea a Brăilei. Da, ştiu, mulţumesc pentru aplauze, solicitaţi-mi drepturi de autor înainte de a povesti gluma asta la bere, în faţa blocului!

* NASA a făcut publice sunetele de pe Pământ pe care le-ar putea auzi extratereştrii, iar printre acestea se numără şi un mesaj în limba română. Conform înregistrării postate pe SoundCloud, este vorba despre politicosul „Salutări la toată lumea!”, cu toate că mă aşteptam la altceva. La o imprecaţie, poate câteva versuri din artiştii locali difuzaţi în Audi şi Merţane sau la tradiţionala curiozitate femeiască „De unde vii la ora asta, animalule?”... Şi, fără să fiu pricinos, nu se zice salutări la toată lumea, ci salutări tuturor, dar cine sunt eu ca să mă bage NASA în seamă?

* Conform unei analize recente, demnitarii României au cele mai nesimţite salarii din Europa. Normal, insolenţa la insolent trage. Bine că măcar ne-am luat ţara înapoi.

* Familia criminalului Râmaru, un veritabil monstru al anilor ’70, dă statul în judecată, pentru că nu i-ar fi fost predat cadavrul criminalului în serie, şi-i solicită 200.000 de euro. Carevasăzică, dacă satul vasluian luptă pentru a-şi apăra bravii violatori, şapte la număr, de ce n-ar continua glumele proaste? Clanul lui Vişinescu stă degeaba, dar ai lui Jack Spintecătorul sunt bine? Avem spitale puţine, paturi degeaba şi medici plecaţi peste hotare. Pe bune, nici nu ştiu dacă Râmaru e cu î sau â, mă iau transpiraţiile şi-mi vine să scriu acasă. Mama, ajutor!         

Citit 749 ori Ultima modificare Marți, 04 August 2015 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.