Putin versus Ortansa Jude

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Afară e tot mai cald, iar specialiştii de la umbră cred că suntem victimele unui atac meteorologic. Că Vladimir şi-ar fi întins antenele ca să ne alunge norii... Jur, mi-am dorit să iasă cu rimă, dar astăzi nu m-am născut poet, ci tâmplar. Dacă Putin este atât de implicat în soarta termometrelor noastre, aş vrea să-l întreb de ce Busu poartă pantaloni din mai multe culori. Atât. Ah, şi de ce n-o pot deosebi pe Ortansa Jude de Romica Jurcă. Tot pe ţar l-aş chestiona.

* Când reapare canicula, întreaga presă locală prezintă lista punctelor de prim ajutor din municipiu. Dacă nu se dă bere în acele locaţii, cum în mod fraudulos se exprimă românii, nu văd de ce m-aş împiedica de ele. Berea parcă hidrata...

* La compatrioţii care sunt pe câmp nu se gândeşte nimeni? Acolo de ce nu sunt instalate puncte de prim ajutor? P-ăia îi condamnăm atât la sapă de metal, cât şi de lemn?

* Dietele bogate în frunze proaspete de salată, fasole, fructe de pădure şi cereale integrale au potenţialul de a încetini procesul de îmbătrânire a creierului şi declinul cognitiv la persoanele de vârsta a treia, potrivit unui studiu publicat în Statele Unite ale Americii. Excelentă concluzie, mi-a scos igrasia din viaţă:

1. Nea Tăricene, domnule preşedinte al Senatului, mănânci prea multă carne! Proteină animală, cum zic băieţii care au descoperit eticheta produselor...

2. Nea Nelule, bre (sper că se prinde fostul preşedinte al României), mai lasă salatele alea că nu mai scapă Liviu Dragnea de prezenţele lu’ matale pe la congresele partidului!

3. Madam Monica Tatoiu, în ciuda faptului că nu doriţi să vă includeţi în categoria pomenită (poate că pic de mitocan, dar altfel n-aş mai apărea în acest colţ de pagină), e musai să frecventaţi fasolea şi cerealele, altfel riscaţi să scrieţi precum distinsa doamnă Maria Grapini.

4. Adrian Minune, eşti încă departe de vârsta a III-a şi habar n-am de ce te-am interpelat... Tu oricum ai putea fi urmărit de inspectorii ANAF.

Citit 2094 ori Ultima modificare Vineri, 07 August 2015 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.