Vasluiule, te-am luat!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Un poliţist local din Galaţi este cercetat pentru că ar fi batjocorit un tânăr de 19 ani. Vasluiule, te-am luat, trebuie să recunoşti! Chiar îmi făceam probleme la vederea topului violatorilor naţionali – noi, alde Covurlui, ne aflăm abia pe poziţia a cincea, adică tragem cu mici speranţe la cupele europene. Deodată, însă, ne scoate fostul gardian public: vorba prietenului Marian Turosu de la Kamikaze, bă, e mai bine să te violeze un poliţist, te simţi protejat, eşti cu adevărat în siguranţă! Te aştepţi apoi să ajungi la mâna păroasă a unui inginer, a unui politician... De fapt, piticii şi înalţii demnitari au apucat să ne convingă în ultimii 25 de ani.

* Ieri a fost Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice. La Galaţi nu s-a ţinut. De fapt, ceva-ceva s-a sărbătorit, dar la Brăila, imediat după intersecţia cu drumul care duce la Buzău (dacă ai copii, ştii la ce mă refer; dacă nu, concentrează-te pe ştirea anterioară sau pe cea care urmează).

* La un an de pârnaie, Dan Voiculescu scrie cu lacrimi de vopsea de ouă: Mai rea nu este decât Moartea. Bre dom’ profesor, dar de unde ştii cum este la întâlnirea cu misterioasa cucoană dotată cu instrument de tuns iarba? Auzi, dacă tot am reuşit să te interpelez, zi-mi ce mai face profu’ Menci, acel tip căruia îi plăcea să i se zică doctor, deşi el se ocupa cu altceva... Ia întreabă-l dacă pot să fac un grătar când s-o mai răcori. Sănătate şi las-o şi matale mai domol cu textele lacrimogene! Nu rimează cu cârnaţii cu varză pe care i-ai crâmpoţit înainte de a intra la bulău.

* O femeie de 66 de ani, din localitatea argeşeană Bughea de Jos, a murit, ieri, după ce a fost muşcată de un câine fără stăpân, care i-a secţionat artera femurală. Evident, vinovată nu poate fi decât biata femeie – sigur i-a făcut ceva maidanezului, i-o fi transmis ceva jignitor, poate un marş d-aici, or aşa ceva nu se face. Trăim într-o ţară în care patrupedele sunt mult mai importante decât oamenii, ar fi păcat să strângem animalele de pe stradă... Ar fi mai curate drumurile şi nu ştiu dacă asta ne dorim.        

Citit 802 ori Ultima modificare Duminică, 09 August 2015 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.