La plimbă-tavă în Porto Alegre

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Liviu Dragnea şi-a petrecut concediul în Brazilia, acolo unde merge de nouă ani în şir. Asta înseamnă să fii mafiot: în ţară să fii cunoscut ca social-democrat, să lăcrimezi la mişto pentru amărăştenii din teritoriu, iar la Rio să ai parte de cocteiluri băute cu kalaşnikoavele lângă tine, pe plajă.

* Mamaia nu le mai place de mult politicienilor autohtoni, or nu îngrămădeala ar fi motivul pentru care aleg ţările străine. Nooo! N-au condiţii, nene - nu sunt străzi ca lumea ca să le facă drumul spre litoral o plăcere. E un calvar să mergi pe autostrada soarelui mă-sii, vorba fratelui meu, stabilit într-un stat civilizat: Dar de ce i se zice a Soarelui, pentru că are dungile din asfalt pe post de raze sau ce?

* Carevasăzică, drumuri nu-s, camerele de hotel sunt aceleaşi, mereu scumpe, totdeauna râvnite fără nicio explicaţie, iar mâncarea n-are cum să facă notă discordantă. Pe litoral au fost confiscate şi anul acesta tone de pulpe care şi pe viermi i-ar face să verse, aşa că nu pricep de ce Dragnea, Ponta şi ceilalţi conducători iubiţi şi-ar pierde vremea la Eforie, Neptun sau Costineşti. Nu vă duceţi acolo, ţinem la voi, n-am vrea să vă pierdem!

* Acum şapte ani venea din America, iar noul val a fost stârnit dincolo, în China. Prăbuşirea burselor din Asia ne va trimite din nou la ciorapi... Dacă n-ai acumulat decât un iz de extenuare, trebuie să ştii că vor veni vremuri şi mai tulburi. Ştiu, rubrica din acest colţ de pagină se îndeletnicea cu niscaiva umor, dar când realitatea bate urât la uşă, măcar te duci s-o întrebi cât a băut şi de ce n-a încercat să cânte la altă masă. Dragneo, unde ziceai c-ai petrecut în vara asta, mă? Ieftinache, la plimbă-tavă în Porto Alegre şi Belo Horizonte?

* Televiziunea Prima TV a intrat în insolvenţă. Doamne, ce veste proastă, unde o să mai vedem Trăsniţii în NATO sau unde naiba erau trăsniţi? Ăia ca ăia, că ne-om mai scoate cu Vacanţa Mare pe Youtube, dar la Schimb de mame nu s-a gândit nimeni? Chiar nu mai e de stat în România.

Citit 1018 ori Ultima modificare Luni, 24 August 2015 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.