Spuneţi-le NU tâlharilor de rating!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Nu înţeleg de ce astăzi trebuie să fie 1 octombrie. Doamne, pune-l pe liber pe responsabilul cu timpul universal, e degeaba, îşi bate joc de noi! Parcă mai ieri ne înghesuiam precum curcile plouate sub aparatul de aer condiţionat, iar acum ne uităm cu silă la hainele de blană, de ca şi cum iar a venit mătuşa cicălitoare de la ţară şi vom fi nevoiţi s-o culcăm în bucătărie. Deh, lipsă de spaţiu...

* Neştiind că-i hulesc cu absolut orice ocazie, un amic m-a întrebat dacă urmăresc saga lui Leo de la Strehaia, a unei aşa-zise Renata şi a lui Guţă cu rimă inclusă. L-am rugat să-şi împuşte peştele de pe televizor şi o fi crezut că-l invidiez din motive de Ultra HD şi 4K. Nţ! Povestiţi-le şi prietenilor, vecinilor, tuturor celor de care vă pasă măcar o secundă - oameni buni, nu le mai faceţi audienţă imbecililor care vă dezbracă de secrete (sanchi, ce mister poate păzi o balabustă cu dinţi de tablă care poceşte limba română?) o întreagă linie de şmenari, cerşetori, foşti dealeri de alba-neagra? Unii dintre ei au descoperit între timp microfonul, însă de sub dihorul lui Guţă niciodată nu se poate salva vreo privighetoare, ci maximum o bufniţă. Spuneţi NU tâlhăriei de rating, schimbaţi iute pe Discovery şi National Geografic!

* Chiar aşa, m-a acompaniat o voce din audio-vizual, de ce nu şi-ar da demisia Alina Gorghiu şi Vasile Blaga? Poate că liberalii, cu altă echipă de conducere, ar reuşi să-l trimită definitiv la fizioterapie pe prim-ministrul urmărit penal. Domnişoara din Tecuci îmi este simpatică (din punct de vedere anatomic, nicidecum politic), ar fi păcat să-i port pică... Buldogul său de companie nu mai merită de mult un asemenea risc. Apropo, domniţă, aveţi făraş şi măturică atunci când îl scoateţi la plimbare pe eşichier?

* Se tot vorbeşte de câteva zile despre introducerea educaţiei sexuale în şcolile româneşti. Aoleu, atenţie ce vorbiţi, nu de alta, dar riscăm să inhibăm puricii şi păduchii din unităţile de învăţământ!

* Întrebare: elevii care au descoperit intimitatea din grupul sanitar pot fi scutiţi la orele de educaţie fiziologică?        

Citit 765 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Septembrie 2015 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.