Moţiunea, ca Feisbucul, a picat

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Moţiunea de cenzură a Opoziţiei lui Ponta a picat pentru a doua oară în 2015. Ieri dimineaţă, când cotrobăiam după punga de cafea, o duduie îmi spunea din cutia televizorului că liberalii mai au nevoie de 60 de voturi pentru a răsturna şandramaua social-democrată. Orele s-au scurs, strănepotul nechezolului şi-a făcut efectul, iar moţiunea a picat. Voturi în minus? Fix 68. Carevasăzică, PNL-ul lui Blaga şi Gorghiu s-a dus împungând în plenul Parlamentului şi s-a întors nemulsă. Bravo, hai că vă jucaţi frumos de-a nenea premierul şi de-a duşmanii care vin şi-i comercializează măre otrăvite!

* Pe bune, dar motorina aruncată pe geam pentru a aduce autobuzele cu pensionari la Bucureşti cine o achită? Ieri s-au umplut drumurile patriei cu cetăţeni revoltaţi doar pe hârtie, care ar fi trebuit să scandeze pentru demiterea lui Ponta. Jenant, nici la caterincă nu vă (mai) pricepeţi, Vasile, Alinuţo...

* Apropo, Victor Ponta l-a ironizat pe bună dreptate pe Blaga: „Şi eu am acasă un labrador care se crede tigru.” Ironia sorţii face că cei din afara puterii umblă cu exemplul pe dos - buldogul se crede ţânţar, care, la o adică, ar putea să joace rolul principal într-un film cu armăsari.

* Conform celui mai recent sondaj, încrederea românilor în DNA şi Curtea Constituţională a scăzut, crescând însă cea în capacităţile Guvernului. Eh, cum să mai vii cu o moţiune de cenzură în aceste condiţii? Pe bune, te faci de râs, vorba prim-ministrului lipsit de păcate. Ciudat este că Preşedinţia rămâne pe primul loc în topul încrederii, deşi această instituţie funcţionează mai mult în exil.

* În ultima săptămână, Facebook a picat de câteva ori, punându-i pe jar pe oamenii care nu-şi pot închipui viaţa fără Like, poze cu mâţe şi farfuria cu tocăniţă transformată în vedetă virtuală. Cel mai mult au de suferit cei care pleacă în concediu numai pentru a le arăta fraierilor din listă unde şi-au permis ei să ajungă. Ce contează că în timpul sejurului se hrănesc numai pe bonuri de masă? Important este ca unii să crape de ciudă.

Citit 710 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2015 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.