Sapă-de-lemn pentru Bunicuţa

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Nea Nelu este acuzat de crime împotriva umanităţii, domnia sa fiind urmărit penal în dosarul Mineriadei. Sau Mineriadelor, căci acest subtantiv comun a sărit numai la plural în epoca post-decembristă. Carevasăzică, Bunicuţa are nevoie de consolare. Of, biata de ea, de-ar şti cât de mult ne dorim s-o pupe lupul... Opinii, punct cu punct, ca la Fotbal Minut cu Minut de la radioul naţional:

1. Nu-i întâmplător faptul că Buni n-a mai fost primită în Biroul Permanent al Scufiţei Roşii.

2. Liviu Dragnea, care a decis să nu mai ţină figura lui Iliescu în geam, doar-doar i-o veni pensia, pare să fi ştiut că vor fi trase clopotele într-unul dintre cele mai dureroase dosare ale României aşa-zis democratice.

3. Victore, vezi că mustăciosul a făcut nişte declaraţii pline de calorii la Realitatea TV! Dacă procurorii ar cere iarăşi ridicarea imunităţii lu’ matale, CAP-istul de la Teleorman nu s-ar opune. El a zis, pe bune, nu era Teleshopping.

4. Numai în pielea doamnei Nina să nu fii în aceste zile... Ea se uita la Dallas şi la Salvaţi de clopoţel în perioada mineriadelor. Şi la Cascadorii Râsului.

5. Chiar mă întrebam de ce să sufere numai Vişinescu la vârsta a III-a, cu un început de a patra? Mi se suflă că la 90 de ani nu mai percepi la fel pârnaia, dacă e să te alegi cu aşa ceva (Vişinache-Upercut a primit 20 de ani, într-o primă instanţă), însă habar n-aveţi ce dulci sunt telenovelele în această epocă a vieţii.

6. Dragi copii de după gratii, pregătiţi-vă! Vine Bunicuţa cu merinde pe la voi şi, exact ca-n reclama la nu-ştiu-care medicament care te scapă de gripă, o să cam uite să plece. S-o trataţi cum se cuvine, e Bunica noastră, cu ea am descoperit Bonibon şi Koukou Roukou.

7. Sapă de lemn pentru Bunicuţa? Aşa ceva n-aş fi visat că se va întâmpla vreodată. Totuşi, până la o decizie a instanţei, prefer să mă abţin. Te pup, Nea Nelule!        

Citit 774 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Octombrie 2015 14:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.