Reset (şi reţetă) România!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Iohannis s-a pozat cu un clop pe creştet, apoi a luat nişte coarne de cerb în braţe. Carevasăzică, suntem blestemaţi să fim conduşi de oameni cărora le place caterinca. Lui Klaus parcă nu i-ar fi trecut aşa ceva prin cap, dar ăsta o fi trendul. N-aţi văzut că şi Papa Francisc s-a împiedicat de două ori în ultimele zile. La a treia brâncă se va bate unşpe metri.

* Volkswagen le va oferi proprietarilor de maşini cu soft măsluit câte 500 de dolari. Pariez că în România se vor împărţi maximum nişte bonuri de masă, doar vorbim despre Golfuri şi Passate născute în Turcia.

* De zile bune circulă pe internet o mare aberaţie, cea mai gogonată minciună de la Păcală şi Văcăroiu încoace. Se zice că numărul decedaţilor din clubul Colectiv ar fi cel puţin dublu, că autorităţile au intervenit şi au dat cu ameninţări în populaţie, că una şi că cealaltă, că morţii ar sta în saci de plastic, enormităţi greu de reprodus. Printre altele, se mai scrie pe diverse site-uri obscure, şi părinţii copiilor pieriţi la subsolul fostei fabrici Pionierul ar fi primit la palmă preventiv. Ca să nu transpire tărăşenia, consideră ai noştri românaşi cu drept de vot. Trăim vremuri proaste rău, mai proaste şi decât emisiunile cu Ioana Tufaru... Cine şi cu ce m-ar putea avea la mână dacă, Doamne fereşte!, mi s-ar întâmpla o asemenea nenorocire? M-aş preface că mi s-a înjumătăţit numărul de bipezi din apartament sau aş suna la mişto la Poliţie că mi-a dispărut pisica? România, într-adevăr, trebuie să încerce un reset, să se schimbe de la temelie, dar n-ar fi rău să obţină - neapărat individual! - şi avizul medicului psihiatru. Aşadar, sloganul se modifică: Reset (şi reţetă) România!

* Conform unui sondaj recent, peste 51 la sută dintre români cred că lucrurile merg într-o direcţie greşită. Cel mai ghinionist moment este când te afli în taxi, eventual pe bancheta din spate.

* Chinezii au inventat hârtia care se pliază singură. Nu mă miră, îmi plac mai mult şosetele româneşti - cel puţin alea folosite în mediul rural - care stau în picioare după câteva zile de purtare.

Citit 598 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.