Unde eşti tu, Kurtos, Doamne?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Muntenegru a intrat ieri în NATO. N-a fost neatenţie, dar Putin tot comentează... Cel mai nou membru al Alianţei Nord-Atlantice nu se află la graniţă cu Siria, nici cu Turcia, aşadar de ce n-are pace tovarăşul Vladimir? Îl înţeleg, pe bune - măcar nu vă mai lăudaţi aşa, băi americanilor, ziceţi şi voi că Muntenegru, neavând ce face, a intrat în vorbă cu NATO. A fost întrebată, printre altele, dacă şi-a tras scut antirachetă, ţara cu capitala la Podgorica a ridicat din umeri şi podişuri şi s-a întâmplat aventura. Pentru cei care au chiulit la orele de geografie, Muntenegru a fost abandonată de maică-sa, Iugoslavia, şi s-a despărţit de câţiva ani şi de Serbia, soră-sa mai mare. Nu era păcat să laşi o orfană atât de frumoasă pe drumuri? Ar trebui să fim mult mai responsabili.

* Un Attila de rând, vai de capul lui, a vrut să detoneze un dispozitiv exploziv improvizat pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României. Evident, teroristul de ocazie a fost prins la timp şi deposedat de intenţiile maligne, făcându-se de râs în faţa trupelor originale de kamikaze. Unde eşti tu, Kurtos, Doamne?

* Liviu Dragnea afirmă că doamna Gabriela Firea ar putea fi candidatul social-democraţilor la şefia Capitalei. De aici înţelegem ce animal cântă în casa lui Pandele, primarul de la Voluntari...

* Traficul pe Valea Oltului s-a blocat pe zeci de kilometri din cauza unor căderi de pietre. Dacă te-ai aflat în zonă şi ai rămas conştent, poţi reclama o avalanşă de pietre preţioase - iată o minunată idee de afaceri! Statul va fi nevoit să bage iarăşi mâna în buzunar până la tureatcă.

* Preşedintele Mauritaniei, din plictiseală, a oprit Supercupa ţării la fotbal în minutul 63, la scorul de 0-0. Din înaltul tribunei oficiale - habar n-am cât de înaltă este în Mauritania - dictatorul le-a făcut semn fotbaliştilor că n-are rost ca meciul să alunece spre minutul 90, eventual spre prelungiri, indicându-le să treacă direct la loviturile de departajare. Probabil că omul se grăbea: la televizor urma Telejurnalul, cu şi despre el.

Citit 632 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Decembrie 2015 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.