Neveste de oameni importanţi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cioloş nu s-a dus la Bruxelles cu mâna goală, a luat cu el caricatura lui Donald Tusk, şeful Consiliului Uniunii Europene. I-o realizase Ştefan Popa Popa’s „pentru a ne descreţi frunţile”, a precizat premierul României. Concluzii:

1. Involuntar, Dacian îl consideră un trist pe Donald. Deşi onomastica individului respiră altceva.

2. Ce brand de maşini străine mai e Popa Popa’s ca să merite o asemenea atenţie din partea buricului Europei?

3. Tusk, în zilele sale mai proaste, îşi va aminti de România. Mamă, ce faţă mi-au făcut ăia din sud-estul continentului... Oare atât de pocit sunt? Cum, voiau în Schengen? Adio, vorba impiegatului din California Dreamin’, ia trage-i pe linia doi că m-au enervat!

* Madam Valerie, franţuzoaica prim-ministrului tehnocrat, mărturiseşte că ar vrea să rămână în România, dar crede că Dumnezeu se amuză cu domnia sa şi-i modelează altfel planurile. Asta pare a fi o afirmaţie de după 8 Martie. Dimineaţa, la ieşirea din club.

* Doamna Carmen a fost la Sfântul Mormânt cu minijup. Nu mi-am dorit-o pe Daciana în noiembrie 2014, am zis că bărbată-su nu trebuie să devină preşedintele republicii, şi iată cu ce ne-am ales: şi la bal, şi la cimitir, ne binecuvântează soţia lui Klaus cu nişte ţinute de ne plângem de milă. N-a înţeles că nu de dive ducem noi lipsă - păi, Lenuţa Udrea nu era piesă de piesă? Ne-am clătit destul ochii, între timp ne-am tras ochelari.

* Deputatul Păun insinuează că banii alocaţi romilor ar fi fost folosiţi în campania electorală pentru Victor Ponta şi Mădălin Voicu. Vai, dar nu se poate, omul la supărare scoate tot felul de prostii pe gură.

* Maria Şarapova, tenismena prinsă cu substanţa în sânge, s-ar fi tratat mai mult decât ar fi trebuit. E părerea specialiştilor - iei medicamentul în cauză maximum şase luni de zile, nu zece ani. Şi dacă nu mi-ar fi trecut după jumătate de an? Aceasta ar trebui să fie ultima replică a rusoaicei care trăieşte în America.

Citit 661 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Martie 2016 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.