Femei puternice. Doar două

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Vestea bună este că, după retrogradarea Şarapovei, Simona va urca un loc în clasamentul WTA.

* Rusoaica prinsă cu substanţe interzise în vezică ar fi putut încheia triumfal conferinţa de presă în care a anunţat că a călcat pe bec: „Bine că-i Serena o doamnă!”

* Şumudică şi Şarapova. Două branduri din lumea sportului, ambii descoperiţi dincolo de gardul de beton al legii, dar numai unul dintre ei va sta pe margine o vreme. Tenismena, aţi ghicit, căci suspendarea pariorului care lucrează la Astra Giurgiu a fost amânată şi rotunjită pe ici, pe colo, şi anume în părţile esenţiale. Concluzia e limpede: pariurile sunt aproape bune, dar să nu-ţi iasă la analize după ce frecventezi eprubeta...

* Traian Băsescu a declarat că ştie doar două femei puternice în România, pe Codruţa şi pe Lenuţa. Udrea, adică, acea doamnă hărţuită de procurorii anti-corupţie. I-auzi! De Mihaela Grasu, doamna care obişnuia să arunce greutăţi pe la competiţiile internaţionale, n-aţi auzit, domnule marinar? Dar de femeile cu şase-şapte copii care îşi întreţin odraslele dintr-o leafă de două parale? Ghinion, ar putea răspunde un alt personaj important al politicii dâmboviţene.

* Şi dacă tot l-am pomenit, e cazul să merg mai departe cu povestea. Klaus Iohannis le-a urat de toate femeilor, ieri, de 8 Martie, însă textul a fost susţinut de o fotografie în care apare însuşi preşedintele şi Prima Doamnă. Despre ţinutele doamnei Carmen s-a mai vorbit, nu le nimereşte niciodată, zici că şifonierul (sau dressingul, ca să fim sofisticaţi) îi întinde mereu câte o cursă, dar ce ne facem cu numărul 1 în stat? În imaginea-dedicaţie de 8 Martie, sibianul apare cu cravata şuie, ceva de neînchipuit. PR-ul de la Cotroceni o fi muncind doar din pasiune, nu pe gologani - e un amator simpatic, un romantic, un nebun de legat.

* Dacă aţi ratat gluma de ieri a SRI-ului, ar fi cazul să vă revizuiţi comportamentul. La gluma de pe Facebook mă refer. Vor candida şi ăştia la alegerile din 2016? Altfel nu înţeleg de unde atâta activitate.

Citit 632 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.