Electoratul care fuma cândva

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ţigara poate provoca igrasie. Sau a existat un pericol în acest sens... Începând de astăzi, chiştocul iese de sub acoperiş. Cu alte cuvinte, subsemnatul, colecţionar de alte vicii, se lasă de fumatul pasiv.

* Fumătorii înrăiţi n-ar trebui să fie atât de încruntaţi din cauza legii care îi scoate în afara pachetului de ţigări. Ies ca să trag una-două. Ce ziceţi de scuza asta în faţa nevestei?

* Liviu Dragnea este de părere că legea antifumat e greu de aplicat, considerând-o foarte dură. Omul se gândeşte îngrozit la alegerile din acest an - electoratul său din Teleorman, înainte de transferul definitiv, nu era ameninţat de un asemenea proiect de hotărâre. Aşadar, e nevoie de secţii de votare în aer liber.

* De ce e o lege dură, Livişor? Dar tu când fumai lângă mine, tot la o masă de restaurant, cum se chema şmecheria? Tu erai bărbat deştept, că-ţi permiteai să afumi pe oricine, iar eu, pasivul, venit la cârciumă tot pentru a îngurgita, mai şi plăteam la final. Aşa e, ai dreptate, e cam dură, depinde de care parte a horei dansezi...

* Klaus Iohannis i-a decorat pe Stela Popescu, Florin Piersic şi pe membrii trupei Cargo. Cum adică de ce? Lăsaţi insinuările, omul şi-a intrat în mână la finele săptămânii trecute, atunci când a onorat-o pe doamna Iolanda Balaş.

* Poliţistul Marian Godină, deja scriitor cu box-office, a decis să lucreze şi la o carte destinată copiilor. Liniuţa continuă - ar fi un titlu nimerit. Se poate lăsa şi cu bastonaşe.

* Conform unui studiu de ultimă oră, Danemarca a devenit cea mai fericită ţară din lume. O fi ceva putred pe la Copenhaga, dar iată că se poate trăi şi aşa. România n-a prins nici primele zece locuri, dar nu se bate nici la retrogradare, aşadar e şi bine, e şi rău în sud-estul Europei. Ne descurcăm, cum ar veni.

* La Vama Veche ar putea fi aduşi peste 500 de refugiaţi. Pe plajă. Înaintea începerii sezonului. Gata bronzaţi, aşadar soarele va munci în zadar.

Citit 579 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.