Doping pentru popor. Numai pentru popor

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Procurorul general al României anunţă că ancheta în cazul Hexi Pharma merge până la capăt. Angela merge mai departe, îmi vine să zic, cu toate că pe doamnă o cheamă Flori Dinu... Şi nu mai merge, că e arestată la domiciliu.

* Soţia lu’ domnu’ Iohannis a alergat la proba de ştafetă a Semi-Maratonului de la Sibiu. Într-o viaţă ulterioară, ca să-l parafrazez pe cetăţeanul Klaus, mi-aş dori şi eu o funcţie atât de înaltă în stat şi o nevastă-raliu. Chiar n-ai timp să te plictiseşti de dumneaei.

* Iohannis a declarat în weekend că i-a cerut Guvernului să facă din Diaspora o prioritate naţională. I-auzi! Mai e până la alegeri, domnule preşedinte, despre Diaspora se vorbeşte numai în campania la prezidenţiale şi parlamentare. O fi crezut omul că pe 5 iunie se ştampilează pentruuu...

* Până la proba contrarie (B, aşa i se mai zice), Lucian Bute s-a dopat. Cu bună-ştiinţă, involuntar, habar n-am şi chiar nu mai contează. Măcar să fi prins cel mai important moment al carierei – să-i iasă substanţa aia în urină după bombardamentul din debaraua lui Carl Froch. Am fi spus cu toţii – da, nene, din acest motiv a fost bătut atât de rău, i-au pus ceva în ceai!

* Şi lotul de kaiac-canoe a fost depistat pozitiv. In corpore! Şi nu sunt primii sportivi care ne-ar fi reprezentat la Jocurile Olimpice de la Rio, au mai umblat în priză şi nişte atleţi de vază, transformaţi ulterior în individualităţi de ghiveci. Cât de slab să fii să nu te dopezi? Acesta pare a fi motto-ul sportivilor români în anul olimpic. Baze sportive n-avem, însă ne permitem substanţe interzise: iată de ce adversarii ar trebui să se teamă de ai noştri.

* Rulează de câteva luni pe principalele canale TV un spot la nu-ştiu-care şampon, unul interesat să-ţi păstreze niscaiva zestre pe bolta craniului. Sloganul sună cam aşa – doping pentru păr, numai pentru păr. De aici înţelegem de ce kaiaciştii şi atleţii au ieşit invers la control – oamenii testează dopingul pentru popor, numai pentru popor.

Citit 695 ori Ultima modificare Duminică, 29 Mai 2016 15:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.