Nici Halep nu (mai) merge în Franţa

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Iordănescu a decis pe cine lasă acasă. Pe doamna din certificatul de căsătorie, bănuiesc, deşi n-ar trebui să ne mire dacă va apărea în treningul naţionalei pe la cantonamentul din suburbiile Parisului. Revenind la subiect, la domiciliu va rămâne un domn pe care îl cheamă Maxim. Normal, România nu poate cocheta cu o asemenea noţiune - pariez că dacă s-ar fi nimerit vreun fotbalist cu numele de Minim(um), acesta ar fi fost titular la toate jocurile din Franţa. E o chestiune de nuanţă.

* Ieri, de ziua internaţională a celui mic, am auzit de nenumărate ori urarea „la mulţi ani copilului din tine!” şi multe doamne distinse s-au întrebat de unde ştiu cei din jur că-s ele puţin însărcinate...

* Da, nene, a pierdut Simona Halep la Roland Garros, dar nimeni nu s-a gândit la marele beneficiu adus de acest eşec. Constănţeanca va fi acasă duminică, 5 iunie, şi va vota la alegerile locale. Asta înseamnă să ai conştiinţă civică.

* Halep s-a luat de organizatorii turneului din capitala Franţei, fiind nemulţumită de faptul că a jucat timp de trei zile un meci banal de tenis. Lasă, draga noastră, nici fotbalistul Toşca nu va merge în Hexagon luna aceasta.

* Ministrul Muncii a declarat că „este absolut surprinzător că toată lumea iese în stradă fix înainte de alegeri”. Domnule Pîslaru (Dragoş Pîslaru, ca să nu aibă careva vreun coşmar), nu înţelegeţi că asta înseamnă să munceşti în România?

* O fostă gimnastă, Maria Olaru, va scoate pe piaţă o lucrare autobiografică, o carte, cum ar zice semidocţii. Astfel, marea campioană ne împărtăşeşte chinurile la care a fost supusă în perioada în care era doar o copilă - domnul Belu îi aplica bătăi ca la balamuc, doamna Bitang n-o scotea din proastă, cutră, hahaleră şi idioată. Ştiu, iarăşi se vor ridica unii să comenteze că suntem ipocriţi, că ne dorim şi medalii, dar ne displac metodele de antrenament. Le-aş indica unde să-şi introducă medaliile, dar mă împiedică decenţa.

Citit 676 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iunie 2016 16:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.