Riga Frypto şi Lapona Enigel Farage

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Chiar aşa, de unde atâta entuziasm pentru că i se va retrage titlul de doctoraş lui Victor Ponta? Vorba amicului Paul Gabor din Spania, poporul suveran va da verdictul corect în toamnă, ce mama naibii... Teleormanul, am impresia, îi va oferi şi mantia de rege fostului premier, dacă va fi nevoie.

* Până atunci, însă, ministrul Curaj trebuie să pună mâna pe distincţia lui Victoraş, să-l deposedeze până la capăt. Apoi, vorba poetului afgan, s-o păstreze în siguranţă în vreun seif, ca să şi-o ia omul înapoi după alegerile parlamentare.

* Apropo de monarhi. Regele-ciupearcă de peste Canalul Mânecii, l-am numit aici pe Nigel Farage, se dă de gol. Nu prea era pregătit să câştige lupta cu cei care doreau păstrarea Marii Britanii în UE. Ba admite că a minţit în campanie, ba încearcă să devină simpatic în faţa parlamentului de la Londra, ba chiar pariez că nici nu mai doarme de grija articolului 50 al Tratatului de la Lisabona. I-aş dedica poemul lui Ion Barbu, dar numai de dragul calamburului, căci pare să se fi pârlit la fel de mult ca David Cameron: Riga Frypto şi Lapona Enigel Farage.

* Nu ducem lipsă de torţionari, chiar dacă unul, Vişinescu, se află deja la păstrare, iar altul, Ficior, aşteaptă ultima decizie pentru a intra la zdup. Ieri ne-au fost servite încă două nume, Gheorghe D. Boştină şi Marian Ventura Petrescu, oameni de caracter care au omorât peste 200 de inşi. Boştină şi Ventura sunt încă în viaţă, sper să fi primit pensia pe luna aceasta, căci se anunţă vremuri tot mai grele: scumpiri, taxe, impozite, bla, bla. Măcar torţionarii să ni-i respectăm - n-are rost să ne mai gândim la medici şi profesori...

* Naţionala de fotbal a României nu şi-a găsit încă umbrelă, după plecarea lui Iordănescu Anghel, divorţ anunţat abia acum câteva zile. Îi recomand să umble fără streaşină, ca să vadă de la distanţă mingile plouate ca-n meciul cu Albania. Păi, în republica asta nu te poţi pricepe doar la politicieni, ci şi la sportul cu balonul mâzgălit. Urmează un banc cu blonde şi pot intra în campania electorală.

Citit 506 ori Ultima modificare Joi, 30 Iunie 2016 16:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.