Muştele de pe catarg

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Aflaţi oficial în vacanţă, parlamentarii neamului au identificat o nouă portiţă pentru a-şi utiliza maşinile de serviciu şi în această perioadă. Neastâmpăraţii aleşi susţin că au de rezolvat niscaiva situaţii restante, toate acestea purtând numele de „acţiuni neprogramate”. Fireşte, oricât de senator sau deputat ai fi, or aici mă refer numai la experienţa de aspirator de duduiţe a posesorului de mandat, nu poţi şti când îţi pică în plasă o vertebrată neajutorată din punct de vedere economic. Iar cu Loganul, chiar şi frecventat de Papă, n-ai cum să prinzi muşte pe catarg, fie el şi mânjit cu miere.

* De asemenea, o „acţiune neprogramată” poate fi consumată inclusiv în autoturismul de serviciu. Depinde de parlamentarul-bărbat, poate n-o fi chiar un romantic de fel.

* Piaţa jocurilor de noroc a ajuns la un miliard de euro, românii fiind implicaţi la păcănele cu până la o sută de lei pe lună. Prin urmare, nu poţi miza pe aceşti conaţionali în povestea „Brâncuşi este al meu”... Doar dacă, vorba lor, le intră „speciala”.

* Oamenii de ştiinţă anunţă că gaura din stratul de ozon deasupra Antarcticii s-a redus semnificativ. Aoleu, doar n-o să-mi spună careva că istoria încălzirii globale îşi va ştirbi credibilitatea. Aţi înnebunit, nene, celor de rând ce-o să le mai vindeţi? Dar cu inversarea polilor cum a rămas? Doamne, am impresia că pe timp de vară la butoane rămâne un Dorel al cercetării!

* Echipa de comunicare a lui Dacian Cioloş a reclamat la Facebook un cont fals care folosea numele şi fotografia premierului României. Doar v-am zis că-i ceva dubios la acele fotografii din Delta Văcăreşti, alea în care nişte deşeuri erau strânse de, sanchi, întâiul agricultor al republicii. Aşadar, are şi omul dubluri, ca orice personaj important - e contul sosiei, bă!

* Un medic din Galaţi a sunat la 112 pentru a reclama că o pacientă i-a oferit drept mită 50 de lei. Foarte bine a procedat! Femeia trebuie arestată, ba chiar şi condamnată la 20 de ani de pârnaie - cum să jigneşti omul cu 11 euro?

Citit 576 ori Ultima modificare Duminică, 03 Iulie 2016 16:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.