Jeleuri de bucătărie

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Capitala şi-a ales viceprimarii, iar unul dintre ei se numeşte Tudor Ionescu, alias Tudy, fost amant al Oanei Zăvoranu, ins rămas în istorie pentru nişte clipuri în care mână singur în luptă. În baie. Aşterne-voi câteva comentarii răutăcioase:

1. Bucureştenii speră totuşi ca Tudy, ex-stagiar la Parlamentul Europei, să nu fie mână moartă.

2. Unii, maliţioşi din cale-afară, consideră că Galaţiul n-ar trebui să comenteze după ce unul dintre viceprimarii noului edil-şef de la Dunărea de Jos este domnul Picu. Se află în treabă, nu alta - ia, gata, băi! Picu nu e viceprimar, domnia sa este Apostol. Scrie şi în cartea sa de identitate.

3. Revenind la situaţia din buricul Bucureştilor, e cazul ca noi, bărbaţii, să ne punem fermoar la gură deoarece ne împărţim în două categorii bine definite: cei care au, ca şi Tudy, potenţial de edil şi cei care nu recunosc. Tudy, tată, dă-i înainte şi, vorba poetului, ca punând mâna pe ei...

* Conform Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor, jumătate din sortimentele de jeleuri conţin coloranţi extraşi din gândaci. Doamne, şi cât de sănătoase sunt, de altfel, jeleurile! E imposibil să cred că... Întrebări:

1. Gândacii oare sunt anesteziaţi înainte de a le fi extras acest colorant? Şi se sperie atunci când văd injecţia?

2. După ce le este extras colorantul, gândacii ăştia mai sunt oameni? Adică, mai sunt ca oamenii? Ele, bietele jeleuri de bucătărie, oare cum se simt după ce se jertfesc pentru binele nostru? Bleah!

* România, 2016, Uniunea Europeană, chiar şi după Brexitul încă neconsumat. Iaca ştire: „Şapte persoane care se aflau într-o staţie de autobuz din municipiul Sighetu Marmaţiei au fost rănite, miercuri, de un cal care a ieşit în fugă prin gangul unui bloc din apropierea locului unde aşteptau călătorii”. În acest context, mă întreb dacă în Galaţi va mai solicita careva „o staţie şi la Potcoava”.        

Citit 680 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2016 16:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.