Tatoiu să ducă steagul!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* În Coreea de Sud a apărut alarma roz, adică acel buton care trebuie apăsat în momentul în care o gravidă se trezeşte că nu poate lua loc într-un mijloc de transport în comun. Galaţiul e eligibil pe alte nişe, deci poate activa următoarele alarme: aia vernil pentru momentele în care persoana de lângă tine pare să nu fi întâlnit duşul în ultimele săptămâni; apoi, alarma roşie, când te simţi filat de un hoţ de buzunare şi alarma de culoare maro ca să semnalizezi prezenţa controlorilor, a hingherilor, cum li se zice la Mila 80 a Domnului. Şi a Dunării.

* Nea Ion Ţiriac a rupt pisica în două, în speţa Halep la Jocurile Olimpice. Businessmanul consideră că jucătoarea de tenis originară din Constanţa ar fi meritat să care steagul României la Rio, deoarece e cea mai prezentă la televizor. Păi, dacă acesta e un criteriu, nea Ioane, de ce n-am delega-o pe Monica Tatoiu? Zici că doarme acolo, în studiourile de televiziune, deci o bate la scor pe Simona. Sau Capatos, Măruţă, Busu de la meteo - ăştia chiar apar des pe sticlă, bre, deci sunt îndreptăţiţi să ducă flamura...

* Apropo de teama Simonei de a merge la jocurile din Brazilia, cu toate că alte sute de iresponsabili nu şi-au pus încă problema virusului Zika. Simo, doar dacă eşti însărcinată în acea perioadă, ai putea risca nu-ştiu-care complicaţii. Mă rog, le bănuiesc, dar nu vreau să insist pe marginea acestui subiect stupid. Ai de gând pe timpul...? Sau aveai să ne dai o veste şi nu ştiai cum s-o faci? Halep este unul dintre acei sportivi - nu campioni, sportivi talentaţi, cu potenţial, silitori - care ar trebui să primească din oficiu purtător de cuvânt. E păcat de munca lor!

* O elevă din Teleorman, care încasase 3,45 la limba şi literatura română, s-a ales cu nota 9 după contestaţia făcută în urma Evaluării Naţionale. Ce-i lipseşte acestei informaţii? Şpaga oferită celui de-al doilea corector, fireşte. Sau, fiind vorba de Teleorman, teza i-o fi fost corectată de un elector de pe lumea cealaltă? Şi, vorba aia, depinde şi când a murit corectorul ăsta - că, dacă s-a stins prin anii ‘40-50, n-are cum să cunoască modificările de limbă.

Citit 697 ori Ultima modificare Luni, 11 Iulie 2016 16:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.