CarevasăZIKA...

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Marele virus Zika a păşit ieri în România, probabil că a intrat pe la Porţile de Fier... E acel monstru de care tot fuge Simona Halep, încă nehotărâtă cu privire la participarea la Jocurile Olimpice de la Rio. CarevasăZIKA, a venit muntele la Mahomed. La intrarea în ţară, virusachele a fost auzit bâzâind următoarele: "Auzi, fată, care eşti p-aici Halep?"

* Presupun că sunt cumplit de incult câtă vreme n-am aflat până ieri de Doru Dumitrescu. M-a scos la lumină revista presei, publicaţia Adevărul titrând că individul are peste 250 de filme în palmares şi este considerat o legendă a cinematografiei române... Am apelat ulterior la Google, iar imaginea de cineast cu notorietate i s-a mai strepezit: de fapt, e cascador. Eh, legendarul necunoscut şi-a permis s-o jignească pe Simona Halep cu prilejul subiectului Zika. "De foarte mult timp, ea trebuia să meargă la un psiholog. Are mari probleme cu capul. Uită-te, acum, de exemplu, nu vrea să meargă că nu-ştiu-ce o înţeapă. Merge toată lumea, ea nu! Deci, figurile astea de doi lei deranjează. Este o vacă, când pierde îşi dă antrenorul afară, o needucată", a afirmat Doru Dumitrescu, starul încă necunoscut, cascadorul cu carte de muncă, specialistul în tumbe şi alte giumbuşlucuri. Acest Spielberg de Dâmboviţa are dreptate în esenţă, Halep demonstrându-şi de multe ori stângăcia, ca să mă exprim cu mănuşi, dar nimeni, nici măcar taică-su, nea Stere, n-are dreptul s-o calce în picioare, s-o facă vacă! Una e să-i critici derapajele, şi chiar mă ocup cu asta, dar nicidecum nu se cade să apelezi la un lexic de cowboy fără viză. Cascador pârlit!

* Deţinuţilor din penitenciarul nu-ştiu-care-şi-nici-nu-mă-interesează din Iaşi au protestat luni seară vizavi de condiţiile din pârnaie. Printre altele, întemniţaţilor nu le mai convine mâncarea (vor mai multă şi mai bună) şi acuză că sunt agresaţi de gardieni. Bine că ţinem minorii din Centrele de Plasament pe pastile, am rezolvat o mare bubă a naţiei, iar puşcăriaşilor trebuie să le servim ciorbă de burtă şi salată de bouef. Femei nu doriţi, nene? Sau vă europenizaţi deja între voi?        

Citit 638 ori Ultima modificare Joi, 14 Iulie 2016 13:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.