În excursie, la summit

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Preşedintele s-a entuziasmat pentru prima dată de când ne-am luat ţara înapoi. După summit-ul NATO de la Varşovia, Iohannis ne-a transmis că acum avem voie să executăm toate ordinele alianţei nord-atlantice, inclusiv să mergem pe sectoare.

* Şeful de la Cotroceni a anunţat prin Administraţia Prezidenţială că mai rămâne o zi în capitala Poloniei. Ciudat ar fi fost să vină acasă încă de sâmbătă seară... Cum să ratezi un weekend, nene? Mai ales că nu se poate să nu fi fost şi doamna Carmen în această excursie. Poate le-or fi făcut oamenii o reducere cu condiţia să-şi mărească sejurul.

* Cioloş pleacă într-un turneu de şase zile prin Asia, urmând să ajungă şi în Vietnam. De ce te bagi, Daciane, peste traseul lui Ponta? Şi totuşi, aproape o săptămână peste hotare? Cred că agenţia de turism prin care se plimbă Iohannis a început colaborarea şi cu Palatul Victoria. 

* Liviu Dragnea critică Guvernul României: „Vorbim despre un act de guvernare foarte slab. Funcţia de premier este grea pentru Cioloş.” Fără să-şi dea seama, fruntaşul PSD-ului lucrează la imaginea Executivului. Păi, nu poate fi altceva când te arată cu degetul un condamnat la închisoare cu suspendare...

* Noul selecţioner al naţionalei de fotbal a României a cerut un profesor de limba română ca să le vorbească mai uşor lui Raţ, Tătăruşanu şi Chiricheş. E musai să înveţe cât mai repede cea mai importantă expresie: Bravo, boss!

* Conform unor statistici de ultimă oră, 36 la sută dintre familiile din România nu au bani să-şi plătească întreţinerea şi doar 17 la sută îşi permit să plece în concediu. Hm, eu înţeleg că doar 17 la sută dintre cele 36 de procente îşi permit să plece în concediu. Altfel, n-ar fi o statistică românească despre români. Apoi, cred că românii, în principiu, ar putea să plece în vacanţă – problema e că n-ar mai avea bani ca să revină la domiciliu.

* Am văzut lista completă a sportivilor români care vor merge la JO de la Rio. Din păcate, Zika ne-ar putea decima lotul, Halep fiind mai degrabă tentată să rămână acasă.

Citit 522 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iulie 2016 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.