O puşcărie de ţară

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Mi se pare numai mie sau puşcăriaşii din România au atitudine de bugetari? Trăiesc pe banii statului, aşadar au un argument solid, dar habar n-am pe unde îşi va scoate republica asta cămaşa în cazul în care alde Borcea, Voiculescu şi ceilalţi vor intra în grevă generală...

* Apropo de Borcea. Solidar cu deţinuţii din ţară, despre care se aude că ar refuza hrana, fostul manager dinamovist a dat la o parte fructele de mare şi caviarul.

* Alte persoane bine văzute refuză oricum cina, ca să dea burtica jos. Vorba aia, stai câteva luni închis, ai mâzgălit două-trei cărţi şi te ţii ca lumea de dietă. N-are rost să ieşi gras ca porcul. Românii de rând trebuie să ştie că toţi indivizii lăsaţi fără libertate beneficiază de aceleaşi condiţii.

* Isteria de după gratii s-a extins cu viteză, închisorile din Iaşi şi Botoşani - peste ani şi ani vom merge în pelerinaj în aceste stabilimente - răspândind flagelul în mai multe centre de detenţie. Şi să mai spună careva că moldovenii sunt ultimii oameni de pe planetă... Mândru că sunt. Nu ştiu ce.

* Ca să stopeze o potenţială pandemie după gratii (scria ieri un jurnalist bucureştean că asta miroase a lovitură de stat), şefii închisorilor ar trebui să-i lase pe condamnaţi fără cablu. Deşi, inclusiv la răcoare, nu se mai uită nimeni la televizor - toată lumea e pe Facebook.

* Oare ce-o face domnul profesor Voiculescu? L-am pomenit ceva mai devreme, o fi sughiţat săracul. Ca să se urce şi domnia sa pe clădire, să protesteze alături de colegii de celulă, ar fi avut nevoie de braţele de fier ale lui Gâdea şi Badea. E doar o supoziţie.

* Au trecut mai bine de 48 de ore de la iscarea acestui neaşteptat scandal şi preşedintele Iohannis nu ne-a transmis că urmăreşte cu îngrijorare fenomenul. O fi având textierul în concediu. Cioloş e şi el plecat, e clar - suntem o puşcărie de ţară.

* Şi totul a plecat de la greva de marţi a angajaţilor din Primării şi Consiliile Judeţene. Despre mulţi dintre ei se spune că ar fi cam puşcărie.

Citit 608 ori Ultima modificare Joi, 14 Iulie 2016 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.