Ne-a salvat domnul de la penitenciar

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Un condamnat pentru omor calificat (am aflat acest aspect de la colegii din presă), parcat de ani buni la închisoarea de la Galaţi, s-a cocoţat acum două zile pe hornul pe care intră Moş Crăciun atunci când le aduce cadouri deţinuţilor. Dacă le aduce... Individul, cu presa de faţă, a început să zbiere că nu doreşte să coboare, că refuză hrana şi tratamentul şi că e nevoie de dreptate, omenie şi alte chestiuni de bun-simţ. Cu alte cuvinte, iată de ce Galaţiul nu putea să spargă greva puşcăriaşilor, după ce în aceeaşi săptămână reuşea performanţa de a nu se alia avertismentului angajaţilor din Primării şi Consilii Judeţene. L-a salvat acest domn, iar onoarea ne-a rămas imaculată. Respirăm, trăim, facem parte din normalitate!

* Un actor din altă epocă, Mălaimare i se zice, a părăsit partidul pe care l-a înghiţit zilele trecute formaţiunea inventată de Băsescu. Îmi vine în cap şi o ecuaţie sugestivă: PMP+UNPR=FOAME. Revin la informaţia conform căreia domnul Mălaimare s-a supărat şi a ieşit bombănind din gruparea condusă pe vremuri de Găbiţă Oprea. Trist că uneperiştii au fost ingeraţi pe nemestecate de Mişcarea Populară, actorul politician a fost realmente doborât de insensibilitatea partidului. „Când am intrat în UNPR, nici nu ajunsesem bine acasă că au şi chemat jurnaliştii şi au dat un comunicat straşnic, iată ce achiziţie au făcut, bla, bla... Acum le-am trimis demisia mea prin poşta electronică, dar niciun comunicat nu am auzit să fi dat, adică iată cine ne-a părăsit... Asta este, mergem înainte!”, s-a lamentat el pe Facebook. Trebuia consolat bietul artist. A plecat Mălaimare. Mare brânză!

* Diplomaţii români stau în timpul deplasărilor în străinătate în locuinţe prea mari pentru nevoile lor, iar bugetul alocat pentru închiriere este exagerat, arată un raport al Curţii de Conturi. Asta în condiţiile în care există case deţinute de stat care sunt nefolosite. Să protesteze şi diplomaţii, să refuze şi ei hrana ieftină şi de proastă calitate...

* O şefă a fiscului bihorean a fost reţinută pentru că a luat mită în ulei de măsline. Merită să fie eliberată - oferă un exemplu salutar de a găti sănătos.

Citit 539 ori Ultima modificare Vineri, 15 Iulie 2016 16:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.