Vântu sau lovitura de sfat

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Meteorologii de la noi tac precum extirpatul în iarbă: oare avem voie să vânăm pokemoni pe caniculă? Căci se anunţă un weekend încins, primul de acest gen de când a apărut şi în România isteria lansată peste gârlă. 

* Vântu se întoarce la pârnaie. Ieri a fost condamnat la şase ani şi două luni în dosarul delapidării Petrom Service, ocazie cu care sfaturile sale de pe Facebook, unele chiar haioase (dacă n-ai conştientiza cine ţi le livrează) vor fi înnăbuşite. Aceasta poate fi considerată o lovitură de sfat.

* Cine doreşte o săptămână de all-inclusive în Antalya? Contactaţi-mă în privat, vă rog! Am un prieten care mi-a dat ideea şi mă gâdilă subiectul: aşadar, după ce în Turcia a fost decretată starea de alertă, visul oricărui iubitor de mâncare şi Mediterană ar trebui să fie Antalya. Sau, mă rog, Ibiza. Dar ce rost are să alegi varianta liniştită de concediu? Tataia Erdogan lucrează din plin la un parc de distracţii cum numai în dictaturile asiatice găseşti.

* Un fost viceprimar al Sucevei, actualmente consilier local, a postat pe propriul cont de Facebook o poză în care simulează capturarea şi potenţiala execuţie a unui terorist ISIS. Legenda fotografiei vorbeşte de la sine: „Terorist ISIS, capturat la Voroneţ”. Pe postul victimei era un camarad de sticle al politicianului hazliu, liberal cu acte în regulă... Ce s-au mai distrat băieţii de la centru, ăia de la PNL, a fost comedie 3D, adică Dispari, Dă-i Drumul!

* Raluca Prună, ministrul Justiţiei, este de părere că pentru subtilizarea a o sută de oglinzi în parcare te lipeşti la 30 de ani de închisoare. Dacă omori, iei 18 ani, adaugă tehnocratul din Guvernul Cioloş. Exemplul doamnei este cel puţin nereuşit şi voi avea o replică pe măsură. După calculele mele, Vişinescu a uşchit numai vreo 65 de oglinzi.

* Noul primar al sectorului 1 din Bucureşti consideră că leafa lui, de 1.000 de euro, îl ajută să trăiască de pe o zi pe alta. N-o fi aflat săracul că s-a terminat campania electorală. Gata, băi, cu cerşitul, pune mâna şi fură!

Citit 665 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iulie 2016 17:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.