Coana Miţa Tehnocrata

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Ministerul Economiei, care are în subordine Autoritatea Naţională pentru Turism, vrea să atragă turişti europeni şi, în acest sens, va inventa în întreaga ţară trasee pentru biciclete. Avem şi un brand care poate contribui la succesul acestui proiect al tehnocraţilor lui Dacian - Coana Miţa Biciclista. La un moment dat, distinsa a căzut şi și-a frânt linia vieţii.

* Alţi grijulii, cei de la Ministerul Afacerilor Externe, au dezvoltat un ghid pentru românii care vor face turism la Rio de Janeiro cu ocazia Jocurilor Olimpice care vor lua startul mâine. Adicătelea, compatrioţii care au plecat deja spre emisfera sudică nu-şi permit nişte sfaturi la botul calului, le trebuie povestea asta cu semnătura MAE. Şi oricum nu văd în Brazilia decât indivizi care au făcut afaceri cinstite cu statul.

* Un lanţ de supermarketuri recheamă „în service” un anumit tip de covrigi, după ce un cetăţean a reclamat faptul că într-o pungă a găsit o sârmă. Ce moldovean iresponsabil, vede sârma şi în ambalajul de covrigi...

* La o cabană din Poiana Braşov, ditamai staţiunea de mofturi, un nene comercializează carne expirată de pe timpul lui Burebista şi se scuză ieftin: „Dacă nu crăp eu, nu crapă nimeni.” După tine, comandante!

* Specialiştii consideră că aparatul de aer condiţionat nu doar ne îmbolnăveşte, ci ne şi îngraşă. Auci! Parcă vezi că Oana Roman, ca să dau un exemplu la întâmplare, stă cu aerul condiţionat şi iarna... Altfel, nu găsesc nicio explicaţie, ca să nu mai zic că aceste rânduri sunt un soi de pamflet şi trebuie tratate ca atare.

* Cap-de-blană-de-veveriţă Donald Trump a dat afară din sală un copil care plângea. Candidatul la funcţia care-i permite să apese butonul nuclear le vorbea americanilor de rând în timp ce un ţânc a început să scâncească. Agenţiile de presă anunţă că Trump a cerut scoaterea din aulă a preşcolarului, însă după alegeri - ca în cazul lui Băsescu - vom afla că l-a şi bătut. Cunoaşteţi modelul pixelului albastru. Bine, dar şi copilul, vorba marinarului nostru, i-o fi făcut ceva.

Citit 563 ori Ultima modificare Miercuri, 03 August 2016 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.