Cramă cu premeditare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Premierul Cioloş a lansat ieri GovITHub, un proiect IT de anvergură. În mediul rural se va vorbi despre o nouă bacterie. O fi ajuns Internetul şi la sate, dar GovITHub sună ca naiba.

* Mai mulţi elevi din Bucureşti, plecaţi în tabără la Mediaş, au ajuns direct la spital. Hm, beneficiază cam de aceleaşi condiţii de cazare. Mâncarea e mai proastă, dar măcar gândacii sunt domesticiţi cum trebuie.

* A fost redeschis traficul de pe Transalpina după ce stâncile care stăteau să cadă au fost înlăturate. Pentru neiniţiaţi, stâncile se coc în august.

* Teama de atentate duce la excese – în Marea Britanie, o domniţă a fost bănuită de terorism doar pentru că citea o carte. D-aia e mai bine la noi: cine, Dumnezeu, se mai încumetă să pună mâna pe un tom, măcar pe o revistă sau un almanah, vorba lui Marean? Mai rişti să fii luat şi de pârnăiaş avant la lettre.

* Un oraş din Franţa a fost inundat cu vin. Replica ar putea veni din estul României, mai exact din judeţul vecin cu Galaţiul şi Iaşiul – asta-i cramă cu premeditare.

* A început festivalul Untold de la Cluj-Napoca, adică acel zaiafet la care vin foarte mulţi artişti de peste hotare. Guvernul doarme sau ce? Să fie, nene, ca la supermarket, adică măcar 51 la sută dintre cântăreţi să se tragă din spaţiul carpato-danubiano-Ponta. Parol, mi-e milă de Trăistariu şi de doamna Mirabela.

* Cetăţenii patriei se plâng că pe litoral au fost năpădiţi de purici. Din acest punct de vedere, tot mai bine e la bulgari, ca să-i dau lovitura acelei reclame la modă... La sud de Dunăre, puricii au fost de mult haliţi de păduchi.

* Tabloidele anunţă că Oana Zăvoranu, fata maică-sii care a dat ortul popii anul trecut, a renunţat la satanism. Fireşte, ca de fiecare dată când încerci să te laşi, Onuţa a trecut mai întâi pe satanism electronic, apoi pe plasturi cu drăcuşori.        

Citit 608 ori Ultima modificare Joi, 04 August 2016 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.