Glume proaste despre Olimpiadă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Am fost şi eu pe Transfăgărăşan. Prin 2010, 2011, cam aşa, că nu mi-am făcut selfie pe creastă şi nici nu mi-am dat check-in. Am urcat în toiul verii, erau maximum 50 de maşini pe traseu... Zilele trecute, am citit că în weekend a crescut o coadă de 3 kilometri pe drumul care leagă Cârţişoara de Bâlea Cascadă, realmente un coşmar pentru orice conducător auto, mai ales atunci când eşti în rampă... Nu mai mergeţi, nene, în Vamă, la Sinaia şi Buşteni sau la Slănic-Moldova? Iată de ce nu-i bun Feisbucul: afişează un cetăţean un cadru mirific şi sar câteva mii să-l copieze de la faţa locului.

* Văzând imagini cu Cristina Neagu şi Cătălina Ponor, ambele în lacrimi după ce au ratat şansa de a obţine o medalie olimpică, îmi aduc aminte că şi Simona Halep avea profilul unei candidate la podiumul de la Rio de Janeiro. Ei, lăsaţi, am glumit şi mă tem că am comis o glumă de prost gust.

* Apropo de domnişoara din Constanţa. În vreme ce românii aşteaptă măcar câte o medalie de bronz la trei-patru zile, fata lu’ tata care n-a avut teren ca să bată mingea la bunici (şi care n-a crescut pe banii statului, ci numai pe gologanii familiei) ironizează publicul consumator de tenis: „Românii care mă critică nu ştiu că muncesc din greu în fiecare zi, nu ştiu în ce condiţii fac antrenamentele sau că joc meciuri chiar dacă nu mă simt bine din punct de vedere fizic. Ei doar văd meciurile şi cred că tot ce fac e să merg la cumpăraturi.” M-aş apuca să traduc această afirmaţie iresponsabilă, chiar dacă Simona nu-mi este datoare: „Românaşii mei sunt inculţi, nene, ei se uită mai mult din snobism la tenis. N-au nicio treabă cu fenomenul, ei cred că am făcut muşchi doar mergând pe la şoping şi la solar. Păi, pentru ăştia să-mi pun eu pielea în saramură şi să mă duc pe teritoriul lui Zika, la Olimpiadă? Hai să fim serioşi, nu e cazul!”

* Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că, în caz de cutremur, trei din patru locuitori ai României ar avea de suferit. Nici pe-al patrulea nu-l văd bine - cui îi va mai povesti el despre nenorocire?

Citit 1294 ori Ultima modificare Marți, 16 August 2016 17:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.