Serbări echilibrate

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Ieri, de Ziua Marinei, preşedintele Iohannis a vorbit la Constanţa despre importanţa strategică a Mării Negre. Bre, dar despre şezlonguri n-a zis nimic-nimic?

* Românii au serbat iarăşi în mod echilibrat. Ambulanţele au sunat toată noaptea, dar o fi fost alarmă doar de fiţe.

* CNADNR anunţă că vom avea 1.000 de kilometri de autostradă la începutul anului 2018. Ptiu, preţ de câteva minute am fost în pragul depresiei! Eram gata să cred că vor dispărea tradiţionalele vacanţe bară la bară de pe Valea Prahovei. CNADNR-ul o fi luat probabil în calcul unirea cu Republica Moldova, altfel s-a expus aiurea, fără niciun fundament.

* Se aude/presupune că duduia Rihanna de la ei a făcut playback la Bucureşti. Păi, aşa ne-ar fi putut cânta direct de la ea de acasă, prin Skype... Bine că salutul „Bună seara, Budapest!” a fost scos de pe CD în ultima clipă!

* Şeful COSR, Alin Petrache, şi-a dat demisia în toiul jocurilor olimpice de lângă favele. Mai grav este însă faptul că handbalistele noastre au ratat calificarea în fazele superioare, plătind astfel scump eşecul din partida cu Angola. Şi la fel de cruntă mi se pare perspectiva înlocuirii lui Petrache cu alt nene susţinut politic. Apropo, în locul fostului rugbist aş propune-o pe doamna Paula Ungureanu.

* Un magnat cu o avere de 50 de miliarde de dolari propune săptămâna de lucru de trei zile. Achiesez, ca să par sofisticat, dar alea ar trebui să fie neapărat vineri, sâmbătă şi duminică.

* Selecţionerul Christoph Daum vrea să facă ordine la echipa naţională, or asta nu înseamnă că va pune mâna pe mătură. Neamţul impune o regulă elementară, el anunţându-i pe jucători că nu vor mai fi convocaţi, indiferent de prestaţiile lor, dacă vor avea kilograme în plus. E ca şi cum ţi-ai răci gura că nu te mai urci la volanul unei maşini care nu are roţi. Roţi, nu cauciucuri de iarnă sau vară. Încep să-mi pierd răbdarea şi cu Herr Cristi.        

Citit 649 ori Ultima modificare Luni, 15 August 2016 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.