Înhumare humanum est

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Familia unei paciente internate la un spital din Bucureşti a fost anunţată că persoana dragă i-a decedat, cu toate că ea încă era în viaţă. Una dintre rude a povestit că a fost chemată la unitatea spitalicească de un reprezentant al unei firme de pompe funebre, care s-a şi oferit să-i aplice o reducere pentru serviciile de înhumare.

Concluzii:

1. Omul cu pompa funebră nu trebuie blamat, a vrut şi el să fie de ajutor... În momente atât de dificile, nici nu ştii cât de bine îţi prinde un sprijin, chiar dacă n-a murit nimeni. 2. Cum, nu sucombase pacienta de la Bagdasar Arseni? Eh, e doar o chestiune de timp, doar nu există nemuritori pe planetă. E bine să-ţi faci vara sanie.

* Fiscul va avea agenţi sub acoperire care vor spiona prin baruri şi restaurante. Ştirea îmi pare mucegăită, căci văd de ani buni agenţi acoperiţi pe la birt încă de la 9 dimineaţa. Un om normal nu poate să intre în cârciumă la acea oră, deci e vorba numai despre indivizi de la ANAF.

* Traian Băsescu, prezent ieri la instanţa supremă, a declarat că este jignitor să acuzi un fost preşedinte de ţară de spălare de bani. Normal, e o erezie, e ca şi cum ai turna apă plată în vin.

* Călin Popescu-Tăriceanu, copreşedinte al ALDE, vrea ca telefoanele românilor să fie ascultate de o autoritate independentă, dar care să răspundă doar în faţa Parlamentului. N-ar fi rău ca Călin (îmi asum cacofonia!) însuşi să mă asculte atunci când îmi vine să-i transmit arghezian că-l apreciez.

* Marele pugilist american Mike Tyson urma să ajungă ieri în Parlamentul României, dar n-am găsit nicio ştire care să-mi confirme prezenţa legendarului Mister K.O. în Casa Poporului. Cum ar fi fost ca Tyson să dea mâna cu madam Cristiana Anghel sau cu Mihăiţă Calimente? Totuşi, dacă memoria nu-mi joacă feste, Cristiana, vineţie prin jurul nasului, pare să-l fi întâlnit pe Mike înainte să devină parlamentar. Ea, nu fostul campion.

Citit 500 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Octombrie 2016 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.