Doctorică, dragoste mică

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Guvernul a decis să dea toţi banii pentru Cuminţenia Pământului. Cu alte cuvinte, încă o campanie naţională se încheie previzibil. Deci, Brâncuşi e acum şi al doamnei Raluca Prună? Păi, şi ce facem, de pildă, cu Ilie Năstase? Antipaticul frizerilor şi-l asuma în acel şir obositor de spoturi prin care eram încurajaţi să donăm...

* Ploaia de acum două seri a inundat gara municipiului Galaţi. Cu riscul de a deveni desuet, îmi miroase a ştire de marketing - astfel, ni se reaminteşte subtil, cu pantalonii suflecaţi până la buzunarul în care se află biletul, că n-a dispărut călătoria de lux cu trenul.

* Televiziunile anunţă că CFR-ul a achiziţionat cel mai scump tren din istoria sa, o mândreţe care va circula cu 160 de kilometri pe oră şi care se va conduce singur. Şi care, ca să nu ducem în derizoriu cutumele, va întârzia tot de capul lui.

* Petre Tobă, ex-ministru de Interne, şi Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, au rămas fără titlul de doctor în cucută şi lobodă (naiba ştie care sunt domeniile în care escaladaseră, sanchi, Everestul). De pierdut va avea, în primul rând, domn’ Florică, Găbiţa lui nemaiavând ocazia de a-l alinta prin casă cu „doctoraşul meu drag” sau cu „doctorică, dragoste mică”.

* Naţionala de fotbal a lui Daum (on the corner) a ieşit cu pieptul bombat de la Erevan şi a terminat cu dinţii în palmă la Astana. Pe cifre, contabiliceşte, de la 5-0, scor de context, a coborât la un dezamăgitor 0-0. Da, dar nu ne-au fost acordate nişte lovituri de la 11 metri, a fost scuza tuturor, inclusiv a suporterilor care, din diverse motive, n-au văzut meciul de marţi seară. La soccer suntem ca în campania electorală - să ni se dea, maică, să ni se dea!

* Fundaşul Cristian Săpunaru şi-a pierdut cinci dinţi în bătălia de la Astana. Şi măcar dacă am fi pierdut cu turcii, s-ar fi spus că e răzbunarea lui Sinan Paşa.

* Cardul de sănătate nu funcţionează de trei zile. Românii care l-au încercat şi pentru a scoate cash din bancomat şi-au pierdut de mult speranţa.

Citit 564 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2016 17:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.