CETA, mi-ai furat chiuveta!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Negocierile pentru Acordul comercial dintre Uniunea Europeană şi Canada (CETA), ajunse ieri în punctul de fierbere, au fost umbrite de anunţul sec conform căruia Andreea Marin divorţează şi de maseurul turc, după ce s-a mai separat de bărbat în două rânduri. Doamna Zâna devine, astfel, primul reprezentant al Moldovei care pleacă de bunăvoie de sub jugul otoman.

* CETA? Aoleu, mi-am adus aminte de şlagărul lui Bănică Junior, al doilea soţ al Zânei Surprizelor. În perioada în care cei doi făceau lupinguri în acelaşi pat, cantautorul spărgea topurile cu Veta, care, printr-un procedeu neidentificat, îi subtiliza chiuveta.

* Liberalii l-au anunţat ca vârf de lance în alegerile din decembrie pe Leon Dănăilă, de profesie geniu. Şi am impresia că-l vor folosi la marea tăvăleală din Bucureşti, nu la Timiş, acolo unde, ca exemplu reprobabil, Alina Gorghiu va transpira în ditamai fieful dreptei. E foarte bun domnul profesor, mai ales după ce poziţia sa din metrou a devenit virală, însă am impresia că a fost lăsat prea mult la dospit. La 83 de ani, e cam târziu pentru omul de ştiinţă, care, şi ca frizură, aduce cu Einstein. Vorba aia, a politicianului care a rasolit-o mereu, când să mai strângă şi el trei mandate ca să se lipească la o pensioară de lux?

* Site-ul televiziunii Realitatea anunţă că NASA a băgat mătura în doliu. Se zice că, în noiembrie, planeta va sta două săptămâni în beznă din cauza unor întâmplări nemaipomenite din cosmos. M-am speriat preţ de câteva secunde, apoi am tras următoarea concluzie:

Dacă perioada de întuneric se va duce la trei-patru săptămâni, poate şi mai bine, va exista riscul să mergem la urne pe timp de noapte. Cum, noaptea minţii? Cunosc sintagma, nu mi-e foarte dragă, dar e aplicabilă în acest caz.

* Interlopul brăilean Titi Sgîrcitu a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru cămătărie şi şantaj. N-are cum, este o greşeală, omul se pregătea pentru un vernisaj intitulat, încerc să extrag din memorie, „Banii mei are valoare - incursiuni în vreme de tranziţie”.        

Citit 664 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2016 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.