Cartea la români. Număr sau culoare

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Afirmaţia lui Cioloş, aceea conform căreia îşi doreşte ca românii să voteze PNL şi USR, este o absurditate politicianistă fără precedent pentru un tehnocrat de treabă, aşa cum este bărbatul doamnei Valerie... Dacă declaraţia i-ar fi aparţinut lui Tăriceanu, m-aş fi aşteptat să vină la pachet şi cu un acuzativ cu prepoziţia violată, dar să ne surprindă în acest hal tocmai agricultorul şcolit la Bruxelles? A-ţi propune ca ai tăi compatrioţi să voteze două chestiuni distincte e ca şi cum, concomitent, ai dansa lambada şi ai zăbovi pe veceu.

* După ce poliţistul-scrib Godină a remarcat pe Facebook că în judeţul Teleorman nu există nicio librărie (a nu se face confuzia celebră că papetăria poartă bastonul de librărie), social-democratul Dragnea anunţă că în zona sa de baştină există cel puţin 200 de locuri unde se vând cărţi. Livişor, să nu te audă Vanghelie, altfel rişti să fii luat la rost! Cărţile nu se vând, nene, ci se pun jos. Evident, dacă ai număr sau culoare.

* Un cetăţean din Focşani a fost bătut de consilierul primarului acestui municipiu. Pe camerele de supraveghere din instituţie se vede cum focşăneanul de rând, un pensionar trecut de 65 de ani, face flic-flacuri în uşa edilului-şef. M-a bătut bine, probabil a folosit şi un procedeu de jiu-jitsu, a comentat bărbatul, or aceasta nu poate fi decât o notă bună pentru victima aproape septuagenară. Nu-i ajunge pensia? Nicio problemă, ar putea prinde un extra-job ca arbitru de lupte greco-romane-şi-mai-era-ceva...

* Senzaţional şi nu prea, dragi tovarăşi! Barocamera de la Spitalul Floreasca din Capitală nu poate fi folosită pentru a ameliora situaţiile de arsuri grave, aşa cum am fost anunţaţi anul trecut, după evenimentul tragic din Colectiv, ci mai degrabă pentru tratamente anti-îmbătrânire. Cu alte cuvinte, de ce ne-ar trebui o piele ferită de bronz, dacă suntem eligibili chiar şi pentru tenul fund de bebeluş? Ora exactă în medicină se dă aici, în sud-estul Europei, la români: întinereşti la cât de mult stai prin spitale.         

Citit 564 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2016 17:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.