Coană Hillary, îţi trebuia un Videanu!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Nimic nu este întâmplător. S-au aliniat astrele ca în cea mai organizată cazarmă de pe planetă. După ce Dragnea şi-a sfătuit mai tinerii colegi să nu mintă şi să nu fure, Trump a câştigat alegerile din Statele Unite ale Americii. Eşti vinovat, boss!

* De peste Atlantic ni se transmite că votul popular a avut alt învingător, pe nevasta lu’ nenea Bill Clinton. Totuşi, tărăşenia electorală din patria tuturor posibilităţilor e mult mai complicată - depinde în primul rând de opţiunile electorilor. Aş încerca să explic istoria de faţă în cod anecdotic. E ca atunci când Geoană sau Ponta se consideră cu sacii în căruţă, dar vine diaspora şi răstoarnă calculele. Păi, ce, cum să aibă America diaspora?

* Doamna Hillary s-a făcut de baftă în duelul cu Donald din cauza băieţilor din staf. Dacă n-ai oameni ca Videanu, Blaga sau Şova, să se ţină cu simţ de răspundere de numărătoarea paralelă, degeaba te mai implici în ditamai competiţia.

* Ieri, pe Facebook, a fost avalanşă de poante, cele mai multe născute cu forcepsul din criza scrutinului american. De pildă, multă lume a pocnit din degete pe tastatură că doreşte să ia cursuri de limba rusă. Ehei, până acolo e cale lungă - trebuie să ne perfecţionăm limba maternă, glumeţilor!

* Mi-a plăcut în mod special mesajul trimis de Klaus Iohannis noului preşedinte al Statelor Unite: „America poate conta pe sprijinul total al României.” What the...? Doamne, ce uşurare pentru yankei, nu se aşteptau la un sprijin atât de important...

* Yes, indeed. Vin vremuri greu de anticipat. Încă dificil de creionat, chiar dacă cerul te-a mobilat cu destulă imaginaţie. Brexit, Trump, Hollande şi Merkel sunt ca şi plecaţi, Olanda, Spania şi Italia n-ar mai fi atât de sigure că vor trece cu brio un referendum ca-n Marea Britanie, iar Ungaria, vecinul care mereu ne inundă şi ascultă muzică la boxe până la ora 4 dimineaţa, a salutat zgomotos, cu scârţâit de parchet, victoria republicanului cu veveriţa pe post de meşă. Doamne ajută!

Citit 567 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2016 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.