Streaşină de stuf la buze

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Guvernul României a stabilit situaţiie în care pot fi ridicate maşinile parcate neregulamentar. Propun, totuşi, ca Executivul, oricare i-ar fi culoarea politică, să dea dovadă de flexibilitate. Adică, n-are rost ca autoturismul lăsat aiurea, pe calea de tramvai (ca să dau un exemplu la modă), să fie ridicat din prima. Proiectul de lege ar trebui să se numească „Poartă-te cu mine de ca şi cum ai ţine un ou, abia mâine o să parchez ca un bou”.

* Liviu Dragnea a început să ne ofere semnalmentele viitorului premier, portretul-robot, cum ar veni. PSD-ul n-a câştigat alegerile la mustaţă, însă prim-ministrul ar putea fi dotat sub nări cu streaşină de stuf la buze. Mai mult decât atât, pare-se că cel ales are armata făcută, başca se poate lăuda şi cu cel puţin o amantă. Hm, cine să fie, cine să fie? Moş Crăciun, fireşte!

* Livişor, înainte de a pune mâna pe cheile de la Palatul Victoria, anunţă că formaţiunea politică pe care o conduce pregăteşte deja hotărâri de guvern şi ordine de ministru. Adică, omul e chitit pe treabă, nu ca muritorii de rând care plimbă brazi şi cumpără ingrediente pentru salată de boeuf. Dar mă tem că se cam grăbeşte - e ca atunci când cauţi naşi de botez, dar pruncul încă nu e născut. Taie-i mai întâi buricul, boss! Mă tem să nu fim victimele unei diversiuni. Dragnea ne ascunde ceva, poate chiar unele disfuncţii bărbăteşti...

* Ce ironie după alegerile astea liniştite din 11 decembrie! Partidul Naţional Liberal a strâns fix 69 de mandate pentru Camera Deputaţilor. Şaizeci şi nouă, nene, în condiţiile în care echipa cu săgeată a fost condusă de o doamnă, Alina Gorghiu, şi a rămas cu interimatul în poşeta altei cucoane, Raluca Turcan.

* Acum două zile, la Fârţăneşti de Galaţi, au fost descoperite douăzeci de bombe din cel De-Al Doilea Război Mondial. Ah, era să omit un aspect - bombele au fost găsite lângă un teren de sport din localitate. Ce căuta acel teren de sport într-o aşezare din mediul rural? Hm, abia aceasta e o mare problemă. Călătoria continuă.

Citit 571 ori Ultima modificare Vineri, 16 Decembrie 2016 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.