Mai ia omul o palmă. De pământ

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Vă daţi seama ce părere şi-au format străinaşii despre noi? Până acum eram cerşetorii Europei, cei care stabileau trendul în uşcheală şi în clonare de carduri... Eh, vremurile gri au apus, acum ne-am complicat. De pildă, numărul 2 din SRI a fost suspendat, un altul, nu ştiu pe ce post activa, e dat dispărut de vreo lună de zile, iar pe la emisiunile de talk-show nu se mai discută decât despre secrete de stat. Păpica şi căldurica nu mai interesează pe nimeni, ci de ce şi cum s-a dus Coldea în concediu cu Ghiţă. Vedeţi, occidentalilor, pe cine aţi primit în UE? Ar trebui să ne mulţumiţi.

* Mai nou, şase inşi care făceau parte din Uniunea Scriitorilor din România au fost daţi afară din organizaţie. Iată, încă un episod sofisticat, pentru nasuri fine şi urechi spălate. La alţii, şi dau numai exemplul Londrei, se ţin şi acum greve la metrou. Apucături de lumea a III-a...

* Şi nimic nu este întâmplător - această hemoragie n-ar fi avut loc dacă n-am fi păşit de câteva zile în zodia eminescologilor. Băiete, încă un rând!

* Violenţa domestică ar putea fi dezincriminată în Rusia, Duma votând în primă instanţă un proiect de lege care vizează conservarea tradiţiei autorităţii parentale. Nu vrem ca oamenii să facă închisoare pentru o palmă, a afirmat o cucoană, şefa comisiei pentru familie şi femei din Parlament. Comentarii:

1. La fel a făcut tătuca Putin - a luat o palmă. De pământ. Crimeea, la dumneaei mă refer. Apoi şi zona Donbass din Ucraina, care încă n-a revenit în ograda Uniunii Sovietice (dar se află pe drumul cel bun), e tot o palmă pe obrazul Atlasului Geografic. Cu o palmă ne-am făcut mari, se zice şi în ziua de astăzi pe la periferia civilizaţiei.

2. Dacă Donald va bate palma cu Vladimir, legea care mai închide ochii la o păruială de sfârşit de săptămână va trece Prutul. Abia aceasta va fi o corectitudine politică mai pe înţelesul populaţiei paupere din punct de vedere spiritual.

Citit 590 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2017 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.