Greu cu tenisul lui Livache

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Tot îl visez pe Juncker de la Bruxelles cu povestea aia auto. Şi-ar dori o Europă în două viteze şi, cel mai probabil, pe GPL. Că e mai ieftin, băi sărăciilor din est! Subsemnatul s-ar mulţumi şi cu o dronă continentală. Habar n-am dacă zburătoarele astea sunt dotate cu schimbător de iuţeală.

* Elena Udrea va afla în următoarele săptămâni dacă se va lipi de o pedeapsă consistentă sau dacă va pupa ani grei de pârnaie. Aşadar, niciuna dintre variante nu sună încurajator pentru blonda din Pleşcoa (suntem francofoni, ce naiba!). Şi? Doar n-o să mă scoateţi pe mine ţap ispăşitor, de ca şi cum eu aş fi scris Codul Penal...

* Urâtă de tot a fost vestea cu Vasile Turcu, găsit spânzurat la domiciliu, dar niciodată nu vom putea vorbi despre un şoc în lumea sportului românesc, aşa cum a anunţat madam Andreea Esca, la telejurnalul proteveului. Şocul adevărat din sportul dâmboviţean s-a petrecut acum câteva luni, când o competiţie europeană s-a ţinut pe la subsolul TVR-ului, deoarece nicio sală din Bucureşti nu era disponibilă. Nea Vasile, să-i dea Dumnezeu zile ca să conştientizeze că n-a luat cea mai bună decizie, n-a fost implicat în competiţii sportive, el doar a urmărit să-şi facă imagine pe seama unor tipi care coboară în ţarc să transpire.

* Dragnea Liviu, după apariţia scandalului cu Brazilia, susţine că nu deţine proprietăţi la umbra masivului Corcovado, dar că va merge mereu acolo ca să-şi viziteze cunoştinţele. O jurnalistă instruită la apelul bocancilor i-a adresat o întrebare stupidă, iar regele de Teleorman s-a folosit perfect de moment pentru a-şi lustrui diversiunea. Candida purtătoare de microfon, ca să ne rezolve dilemele, a vrut să afle dacă Livache a jucat tenis pe nisipul fierbinte din America de Sud, iar tăticul lui Grindeanu a mişcat superior din părul de sub nas - domnişoară, pe plajă nu se poate juca tenis! Băi nene, eşti nebun, oricine ştie că nu poţi practica tenis în apă sau pe o suprafaţă care înghite mingea, nepermiţându-i niciodată să sară. Excepţia era fetişoara asta. Cu alte cuvinte, dacă tenisul nu merge printre şezlonguri şi găletuşe, nici Dragnea n-are imobile pe la Rio.        

Citit 494 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.