Poliţia ne caută la vesta antiglonţ

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Ieri am fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere Galaţi. Am fost întrebat dacă, printre altele, deţin vestă antiglonţ. Aşa, din snobism. Aştept declanşarea unei noi isterii, mai ales că un asemenea accesoriu mi se pare indispensabil, după declaraţiile deputatului Rădulescu-Afet. Post Scriptum: vestele antiglonţ se dau pe sub mână în Piaţa Ruşilor, după viaduct.

* Apropo de gingaşul recent autosuspendat din partidul lui Livache. Boss-ul de la Piteşti consideră şi acum, la aproape două săptămâni de când s-a dat în stambă, că afirmaţiile sale au fost distorsionate. De cine, tovarăşe? Acuzi vreo problemă tehnică în acea înregistrare High-Definition? Ăsta merită un mărţişor, tot e luna renaşterii naturii...

* Doi cetăţeni din judeţul Dolj s-au trezit cu dosar penal după ce au decis să repare drumul care le trecea prin faţa curţii. Cum să strici brandul de ţară, băi Sucă, noi suntem arhicunoscuţi pentru craterele din asfalt?! Pe tiparul acesta, şi Guvernul s-ar putea apuca de mâine să lucreze în folosul nostru, dar n-ar avea rost.

* Şi miliardarii mor câteodată. Rockefeller s-a dus la 101 ani, adică la vârsta la care nu ştii pe ce să mai arunci cu lovelele. Carevasăzică, nici plictiseala nu miroase a bine.

* Veste bună! Sebi Ghiţă nu e mort, el doar se transformă. Mai nou, absent fiind, a contestat prin intermediul avocatului un mandat de arestare în lipsă. Sebi, dacă eşti pe recepţie, transmite-i lui Moş Crăciun că şi-a uitat un spiriduş la mine, în faţa blocului. Ideea e că a sa creatură lasă nişte dâre galbene de-mi vine să-l urmăresc şi-n gaură de şarpe. Da, mă, pe Moş, doar n-o să credeţi că în România mai există proprietari de câini care nu strâng de pe urma potăilor.

* Un microbuz şcolar s-a răsturnat pe undeva, prin republică. Omul de la volan, adică şoferachele, era beat, dar problema nu e asta - el adormise, deci nu alcoolul îl muşcase de vigilenţă, ci oboseala. Cum, adică de ce a tras pe gât înainte de a urca la cârma unui microbuz şcolar? Ca să nu adoarmă.

Citit 830 ori Ultima modificare Marți, 21 Martie 2017 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.