Puii. De Băsescu-Voineşti

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Nuţi Udrea s-a întrebat în direct la televizor (e adevărat că s-a întâmplat prin telefon) cum puii ei numai pe ea o vede DNA. Literatura română s-a îmbogăţit peste noapte cu o nouă lucrare de excepţie - Puii. De A Lu’ Băsescu-Voineşti.

* Ce ouă poate să aibă blonda din Pleşcoi, ce ouă! Mi se suflă în cască un aspect banal, şi anume că e o reminiscenţă a traiului cu Dorin Cocoş. Nu sunt de acord, erau doar coincidenţe.

* Puii Elenei de Buzău n-au absolut nicio legătură cu sloganul Puie Monta. E altă energie, până şi seva e diferită.

* Mă descalifică următorul comentariu, mai ales că mă refer la silueta unei foste ministrese, a unei doamne, în definitiv. Prietena lui Băse pomeneşte nişte pui, dar la un moment dat părea să crească şi purcei. Ah, şi cartofiori. Obligatoriu prăjiţi.

* Cel mai mare fotbalist al planetei, Lionel Messi, a fost condamnat în Spania la 21 de luni de închisoare cu suspendare. Îi creşte inima lui Liviu Dragnea, nu alta. Şi, culmea coincidenţei, ambii sunt maeştri ai loviturilor libere.

* La mai multe magazine din Bucureşti a fost descoperită o importantă cantitate de carne cu viermi. Nazuri, fiţe! Bine că toată ziua stăm cu sushi în gură (am zis bine, domnule Tăriceanu?), dar nu tolerăm viermele, care e lipsit de colesterol şi de alte drăcovenii... Anticipez că în scurtă vreme, peste 5-10 ani, ne vom lovi de mâncărici exotice precum viermele cu carne şi ne vom întreba şocaţi de ce nevertebratul nu e slim fit.

* Arhiva SIPA v-a prins măcar o secundă? La scandalul cu acest nume mă refer. Ieri, printre altele, fostul ministru Cazanciuc şi-a scuzat un consilier care ar fi avut acces la această blestemată de arhivă. Iată explicaţia: „Se defectase un bec”. Se defecase, boss, că d-aia a şi ieşit atâta zarvă!

* Livache, după frământările politice din ultima perioadă, a declarat că PSD-ul nu se poate rupe, ci doar pot sări aşchii din formaţiunea social-democrată. Una dintre ele e destul de însemnată, aduce mai degrabă a bâtă de baseball. Ponta i se mai spune.

Citit 782 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2017 22:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.