Vă rog, o lumânare în colivă!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Donald Trump a extras Statele Unite din Acordul de la Paris. Pentru oamenii de bună credință care n-au timp să facă revista presei, iată cum poate fi rezumat gestul huhurezului portocaliu: ești ultimul venit în bloc, faci tam-tam, repari, strici, alterezi liniștea publică indiferent de palierul orar, te așezi la casa ta, apoi suni la secția de Poliție la auzul primei bormașini care hârâie prin vecini. A, și nici nu te interesează să contribui la lucrările pentru reamenajarea subsolului - Eu stau la etajul șase, ce mă interesează pe mine țevile de sub parter?

* Soros (nea Georgică, sper că nu l-ați uitat, e ăla din lozincile scrise cu stânga în fața Palatului Cotroceni) îl acuză pe Viktor Orban că și-a creat la Budapesta un stat mafiot. Bre, dar despre Livache nu dai nimic din casă? Nici nu mai știu care-ți este lefegiu și care nu.

* Presa centrală scrie că pe plajele din Mamaia și Constanța nu sunt salvamari în minivacanța de Rusalii. Carevasăzică, nimeni nu te poate împiedica. Să te duci la munte. 

* O telenovelă indiană, care abordează teme precum atacurile cu acid, violența domestică și avortul, a devenit unul dintre cele mai urmărite programe de televiziune din lume, depășind ținta de 400 de milioane de telespectatori. Dacă în locul acidului s-ar fi folosit toporișca, i-am fi putut spune telenovelă vasluiană.

* Așadar, filmele turcești cu Suleyman și ceilalți eroi care-i pupă mâna lui Erdogan-Stănescu vor avea un concurent serios. Producția aia indiană va ajunge și la noi... Doamnă Eugenia Vodă, chiar nu vă văd bine! La ora aia, 11 noaptea, îmi crapă tălpile de somn.

* PNL și PMP lustruiesc proiect hotărâtor pentru soarta nației - 15 mai să fie Ziua Ardelenilor. Din motive lesne de priceput, transilvănenii vor serba prin octombrie.

* Oltenii au ziua lor, ardelenii sunt pe cale să se împroprietărească, dar la moldoveni nu se gândește niciun politician? Ne sunt datori parlamentarii care au făcut tot posibilul ca zona să rămână săracă, să nu aibă autostradă, aeroporturi, pod peste Dunăre. Măcar o lumânare în colivă...

Citit 724 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2017 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.