Polistioaie. Ca să nu ne fie frig

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Minivacanţă de Rusalii. Pare a fi o pomană de la taica Vladimir. Îhî, de la naşul lui Donald de la Casa Albă...

* Guvernul Grindragnea se descurcă mai greu cu legea salarizării, dar măcar a reuşit să patenteze weekendul de cinci zile, cu ruperea uşilor la ora 14.00 a ultimei miercuri din luna mai. Parlamentarii s-au cărat şi mai repede. Le-a fost teamă să nu-i bage careva la cheltuieli inutile...

* Vă era dor de live-urile televiziunilor de ştiri de pe drumurile care duc spre Marea Neagră? Bară la bară sunt ai noştri, fix ca oile lui Petre Daea.

* Ministrul Agriculturii a discutat cu reprezentanţii unei firme care se ocupă de exploatarea şi prelucrarea lemnului despre modul în care lâna de oaie ar putea fi valorificată în construcţii, ca material termoizolant. Putem renunţa, aşadar, la polistiren în favoarea polistioii. Trăiască polistioaia!

* Ţi-ai bătut ieri copilul, cu minunata ocazie prevăzută de Guvern? Trebuie să ştie cine-i şeful în casă, nu-i aşa? Dar unde dă mama creşte, e o axiomă rurală. Creşte. Măcar un cucui.

* USR se poziţionează cu spatele la familia tradiţională, iar Nicuşor Dan, preşedintele formaţiunii, şi-a dat demisia. Alde mamaie care mestecaţi povestea cu binomul, vedeţi, bre, că omul nu e pe statele de plată ale lui Soros? Doar n-o să credeţi că a sărăcit miliardarul maghiaro-american.

* Se vor găsi destule caractere care să-l umple de infecţii pe profesorul de matematică. De fizică e cel de la Cotroceni. Se va spune că e retrograd, că se ghidează după reguli de Ev Mediu şi mai nimeni nu va aplauda curajul său de a da publicităţii motivele care îl îndepărtează de USR. Ar fi putut invoca platitudini, probleme de sănătate sau probleme şi exerciţii din culegerea de specialitate. Pe de altă parte, era limpede că locul său nu e în politică.

* Noua maternitate din Fălticeni s-a umplut de bacterii fatale pentru nou-născuţi după ce incubatoarele destinate bebeluşilor au fost transportate, în stilul autentic al lui Dorel, cu o remorcă ruginită a serviciului de salubritate, înainte ca ministrul Sănătăţii, Florin Bodog, să-i taie cordonul ombilical de inaugurare. Bodog, desigur, a fost adus cu limuzina. Tot în scârbă, dar mai mult cu aer condiţionat.

Citit 685 ori Ultima modificare Joi, 01 Iunie 2017 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.