Bălăceala sau Bălăceanca?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Plaja cu nume de junglă de la umbra Turnului de Televiziune s-a redeschis, dar pare să fi închis pe veci pofta de bălăceală. Ce termen aiurit, de ce să te bălăcești, când poți faci o baie civilizată? Și te vei scoate și pe partea asta dacă îți vei căra cada la marginea fluviului. Bătrâna și proasta Dunăre n-a priceput nici acum, la aproape douăzeci de ani fără ștrand comunal, de ce bipezii din Țigline și Mazepe nu pot să-și ude gioalele în public fără să fie amendați. Ce incultă e, și mai vine și din Germania!

* Legea salarizării vine, dar nu-i musai să se grăbească. Medicii și profesorii nu vor primi lefuri mărite, conform programului de guvernare, însă marea problemă este că nu știu ora de start a meciului de astăzi. La partida Simonei Halep, de la Roland Garros, mă refer. Să fie 15,00 sau 15,30? Olguțo, distinsă doamnă, cum a rămas?

* Apropo de Simona, putem spune că românii se țin bine de făcăleț și la Paris. Halep și-a băgat adversarele în sperieți – i-a crescut o rețea de corzi întinse pe bucata aia de par și le face praf pe contracandidatele la trofeul French Open.

* Atacat de Gabriela Firea, premierul Sorin susține că adversarii PSD se află în afara partidului. Aș, premierule! Las-o pe doamna Găbița să te critice, că Opoziție nu mai există. Măcar așa, să simulați voi Opoziția, voi, Pesedeul! Doamna Firea merită un premiu că joacă acest rol, rolul celui care claxonează aiurea când mai sunt trei secunde până la verdele semaforului. Bravo, doamnă, nu vă luați după ăia din Peneleu’!

* Brutarul Florin, devenit vedetă peste noapte în Marea Britanie, conștientizează că s-a transformat într-o țintă și solicită protecție. Normal, boss, s-a stricat făcălețul. Sau s-o fi murdărit de mămăligă?

* Făcălețul este o statuie vie, nea Petrică, de la Ministerul Agriculturii, nu oaia! Făcălețul trebuie să fie noul brand de țară al României. Sau poate bulzul, din combinația cu unul dintre produsele ovinei. Lâna, ar răspunde savantul Daea.

* Lituania va construi un gard de 130 de kilometri la granița cu Rusia. Culmea arhitecturii – să ridici un gard sub nasul unuia care sare frecvent pârleazul.        

Citit 728 ori Ultima modificare Marți, 06 Iunie 2017 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.