Căline, să vii la teză!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Klaus Iohannis intră cu emoții la huhurezul portocaliu, nu știe cum să-i explice că n-a adus lingurițele argintii înapoi. El e pentru prima dată în căsoiul lui Donald, așadar de ce să fie acuzat că l-a lăsat în ceașca goală? Lasă, boss, știe mustăciosul despre ce-i vorba, pare să-i răspundă, printre grimase, bărbatul doamnei Melanie.

* Tăriceanu consideră că învățătorii nu merită o leafă mai mare deoarece au patru luni de vacanță pe an, bașca stau numai patru ore la serviciu. Are dreptate masculul feroce din Senat – dascălii ar trebui să lucreze în schimburi, să dea teze pe la ora 2 noaptea, să astea, să celelalte... Pe cine să testeze la ora aia? Chiar pe Călin.

* Un învățător de la o școală din Târgoviște este cercetat pentru purtare abuzivă, fiind acuzat că a bătut un elev de clasa a III-a. Ăsta e norocos, sunt convins că va fi propus de președintele Senatului pentru o consistentă majorare salarială. Măcar își ocupă timpul și după ore, există dovezi irefutabile.

* Primarul de Iași a prins curaj, e pe val, mâine-poimâine își va anunța candidatura la Cotroceni. Acuzat de Dragnea că e omul SIE, Chirica a răspuns ca la emisiunile de satiră: „Pariez pe hamsterul său că nu sunt omul serviciilor.” Auci! Și-a permis moldoveanul, de la coada partidului, să-l ia la fente pe Daddy? Îl locul lu' Livache, aproape că mi l-aș trage drept elector în Teleorman.

* Românii care nu s-au bucurat acum două zile de victoria Simonei Halep, e vorba de acea revenire supraomenească din sfertul de finală cu Svitolguța, s-au păstrat pentru jocul din semifinale. Dacă iese invers, ieșim și batem cu pumnul în masă, iar dacă nu, ne păstrăm pentru ultimul act. Al nostru ca bradul (e vorba despre un conifer care seamănă mai degrabă cu corcodușul) nu-și pierde niciodată răbdarea când trebuie să arate cine este  șeful.

* După avalanșa de informații care răscolesc alegerile prezidențiale din 2009, mă macină următoarea întrebare: e cineva, individ cât de cât important în România, care să nu fi fost acasă pe la Gabriel Oprea?

Citit 746 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2017 21:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.