Închideţi şi Şcoala Vieţii!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ce vă zicea nebunul din această rubrică despre furtuni şi alte evenimente înspăimântătoare? S-a speriat ţara, biata de ea, din cauza unor isterici care mai aveau un pic şi închideau şi instituţia cunoscută ca Şcoala Vieţii.

* M-am cam temut, e drept, văzând că la Galaţi n-a picat nici măcar un strop. Oare ce ni s-o pregăti?

* Ieri dimineaţă a ieşit acel fum galben-roşiatic din combinat, ceva complicat, un soi de mesaj publicitar la indieni. Nu cred că are legătură cu patronatul uzinei siderurgice, ziceam şi eu aşa, de dorul Iuliei Vântur.

* Cum este posibil ca o fostă cititoare de prompter să înnebunească ditamai capitala unei ţări din Uniunea Europeană? Fugiţi, adăpostiţi-vă, nu mai ieşiţi din casă după ora 17, e prăpăd, va plouaaa!

* Poate că v-aţi mai întâlnit cu această urare acum două zile, când aşteptam cu înfrigurare Apocalipsa: Fie ca furtuna de anul acesta să vă găsească alături de cei dragi!

* Altfel, tot sarmalele şi salata de bouef au fost vedete în seara de furtună? Moş Uragan vine şi el, îmi suflă un pitic de pe scoarţă, dar are nevoie de cel puţin o ţiglă sărită.

* Dilemă uşor bacoviană, am aruncat-o şi pe propria pagină de Facebook, iar cei iuţi de mână, ca politicienii de carieră, şi-au însuşit-o: Ce a fost mai întâi, grindina cât oul de porumbel sau pielea de găină?

* Un domn de la ştiri a anunţat pe un ton grav că pe lângă Bucureşti a picat grindină de mărimea unei mingi de ping-pong. Eh, ce ne pasă, nu suntem noi campioane europene la tenis de masă?

* Guru Bivolaru, eliberat de la zdup, a făcut o promisiune fără de care ar fi rămas alături de camarazii de celulă - nu va mai interacţiona cu minorii! E grav, ar putea fi luat drept un bărbos needucat. Te salută un plod pe scara blocului, sărut mâna, nenea Guru, şi tu te faci că plouă? Te va lua drept mârlan abia ieşit din facultate.

* Preşedintele Iohannis a dat o fugă până la Trump şi s-a tras într-o fotografie de colecţie. Fireşte, doamna Carmen apare în poză cu rochia mai scurtă decât Melanie. Cine are picioruşele mai frumoase, cine?

Citit 627 ori Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2017 18:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.