Muncim mai lenJer

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Presa centrală scrie că, la Primăria Cluj, o lenjereasă încasează 3.700 de lei lunar. Vorba doamnei Denise Rifai, până la urmă ce este aceea o lenjereasă? Chiar aşa, o fi vreo meserie importată de pe altă planetă, mai ales dacă te uiţi la leafa de încadrare...

* Andreea Esca, ţi-a trebuit job de cititoare de prompter la Pro TV. Ca lenjereasă, te-ai fi scos mai bine şi ai fi avut voie să te şi bâlbâi.

* Mă întreba ieri un coleg de breaslă de ce era nevoie să aflăm că există în nomenclatorul de meserii jobul de lenjereasă. Sau, mă rog, ce face o lenjereasă şi de ce. Răspunsul este banal, la îndemâna oricui: lenjereasa munceşte mai leNjer, aşa.

* Oare la Galaţi există lenjerese? Aş vrea să iau una de nevastă, iar taică-su, pentru că-mi risc reputaţia în asemenea hal, să-mi ofere cadou jumătate de împărăţie. Plus o maşină de spălat.

* N-am aşteptat rezultatul final al meciului de ieri din PSD, mai ales că m-am săturat de derbiuri proaste cu scoruri dinainte ştiute. Parcă văd că iar câştigă Dragnea cu arbitrii şi folcloristele, ca pe vremurile Cooperativei din fotbalul autohton.

* Un deputat social-democrat a răbufnit ieri, în timpul marii şedinţe susţinute de băieţii aflaţi la putere: "Dacă e vreun membru al Comitetului Executiv PSD care vrea plecarea miniştrilor penali, să meargă apoi în faţa oamenilor şi să îşi explice trădarea!" Pe cine ar surprinde o reacţie pozitivă a poporului la adresa celor spuse de Liviu Pleşoianu? Pariez pe întâia mustaţă din stat că doi din trei români îi vor da dreptate.

* Breaking news din estul estului: Thailanda interzice fumatul pe plajă, amenzile fiind uriaşe, însă planează chiar şi riscul unei pedepse privative de libertate. Pârnaie, adică, mai pe înţelesul politicienilor cu un început de savantlâc. Pfuai, ce uşurare să aflu această informaţie înainte de a mă îmbarca. Îmi pregătisem nişte havane superbe... Până atunci, totuşi, sper să-mi pot plăti întreţinerea.

* România va avea sistem de monitorizare video pe autostrăzi. Apoi, bineînţeles, ar putea apărea şi autostrăzile.

Citit 938 ori Ultima modificare Joi, 12 Octombrie 2017 17:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.