Tenisul de tâmp

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Premierul Tudose a reuşit să facă schimbările dorite în Guvern. Pleacă Rovana, Sevil, două mari doamne, până la urmă, şi Cuc, însă vin alţii. Ştiţi cum văd eu treaba asta? E exact ca la Steaua, mă rog, FCSB - la Palatul Victoria, Tudose era antrenorul până mai ieri, dar schimbările le făcea Becali, adică Daddy, din lojă. Eh, regulile jocului au fost modificate şi se pare că echipa Executivului nu se va mai numi FC Dragnea, ci FCT, adică ceva pe bază de Terente-Tudose. F-ul vine de la..., mă rog, detalii.

* Nene, dar ce fierţi erau băieţii la ieşirea din acea şedinţă-maraton! Se terminase pornachele de 10 şi ceva şi am mutat repede pe canalele de ştiri, ca să le văd figurile. Ori au dat drumul prea devreme la centrală, deşi mi se pare absurd (Busu anunţă vreme de început de vară), ori s-au păruit ca lumea cu alde Sevil şi Rovana. Iar ca să te iei de cocul doamnei Plumb îţi trebuie un curaj nebun...

* Ah, să nu omit un alt detaliu important: Dragnea şi Tudose nu mai erau domnul preşedinte şi domnul premier, ci Liviu şi Mihai. Astfel s-au apelat în faţa presei doritoare de sânge, Liviu şi Mihai. Emoţionant, mi-au dat lacrimile pe covorul nou din faţa blocului, mi-am muşcat buzele cu desfăcătorul de bere. Liviu, Mihai? De ce nu vă luaţi o cameră, boss?

* Astronomii au descoperit apă pe Marte, într-o zonă total neaşteptată. În baie. Pe gresie. Pe toată gresia. De la vecinul de deasupra. Ce, credeaţi că pe Marte e totul perfect? Dimpotrivă.

* M-a atenţionat un amic pe Facebook că manualul de tumbe inventat de ministrul Pop-Plop nu conţine nici măcar o trimitere la disciplina intitulată tenis de câmp, niciuna! Nu există, cum ar veni, cu toate că România dă momentan numărul 1 din clasamentul WTA. Pe Simona Halep, precizarea fiind pentru Liviu cel mic. Nu ne putem supăra pe el, s-o fi temut să nu râdă colegii că scrie despre tenis într-un manual pentru elevii de clasa a V-a. Educaţia sexuală începe mai târziu, aşa ştiam, deci nu se poate, e ruşinos să aduci în discuţie tenisul imediat după anii de şcoală primară.

* Preşedintele FIFA anunţă că va introduce cât mai curând proba video în meciurile de fotbal. În România, din cauza sărăciei, va funcţiona proba audio, ceva de genul - „Măi animalule, a fost ofsaid!”

Citit 774 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2017 16:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.