Ei antigripal, noi tot muci

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Guvernul a aprobat ieri "revoluţia fiscală", deci va fi bine în ţară de la 1 ianuarie 2018. Care ţară? Care doriţi dumneavoastră, până când se vor închide graniţele.

* Mi-aş dori acum un certificat de revoluţionar fiscal. Vorba lui Bebe Ivanovici (cunoscătorii nu au nevoie de date suplimentare pentru a-l repera), doar n-am murit degeaba la revoluţia fiscală a lui Tudose.

* Nu-i plac băncile lui Mişu de la Palatul Victoria şi pace! Şi ieri le-a urecheat în viteză: "Am auzit că le-au dat liber angajaţilor pentru a merge la proteste". Mai mult decât atât, se aude că şi moneda euro a primit verde pentru a zbura către 5 lei.

* Prea mulţi urşi în România, avem şi lup dacic, boi şi oi, important este să ştii să vânezi. Urşii fac prăpăd pe Valea Prahovei şi pe unde încă se poate, doar n-or fi nebuni să mai coboare pe timpul sărbătorilor de iarnă, soţii vacilor sunt prezenţi în discursul de Socola al medicului ieşean care urăşte protestele din Piaţa Victoriei, iar lupul dacic ţine loc de logo pentru România într-o competiţie europeană (n-am avut chef să aflu despre ce-i vorba). Oile pasc zilnic în fabulele stupide ale ministrului Daea. Iată, o sumedenie de confirmări că la priveghiul românesc se spun şi glume!

* Urşii au intrat şi ieri în şedinţa extraordinară a Guvernului Tudose. Probabil că au găsit nişte miere pe acolo, doar n-o să credem că Ordonanţa cu probleme fiscale e doar pentru binele electoratului.

* Şerban Nicolae, un brand al insolenţei, susţine că societatea este manipulată: "Corupţii nu sunt totuna cu hoţii". Bravo, boss, hoţii mai bagă mâna şi de disperare, poate n-au ce pune pe masa propriilor odrasle. Vorba lui Ţiriac, modificată în părţile esenţiale, mai degrabă aş avea încredere într-un hoţ de rând...

* Diseară, naţionala de fotbal a României va juca un amical cu Turcia controlată de Mircea Lucescu. Mihai Viteazu şi Ştefan cel Mare n-au fost convocaţi pentru această acţiune, deci n-avem nicio şansă.

* În perioada 13-15 noiembrie, deputaţii neamului se vor vaccina antigripal. Gratuit. Cu toate acestea, noi vom fi tot muci.

Citit 860 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Noiembrie 2017 19:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.