Ne-au băgat SUA în coaste

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, neavând ce face peste Atlantic, a decis să-şi bage coada în trebile importante ale Parlamentului României. Să vezi comunicatul, te cruceşti, nu alta! Nu tu o rugăminte, o şpagă, ceva, ai naibii yankei...

* Cu alte cuvinte, ne-au băgat SUA în coaste: alde senatorii şi deputaţii lu’ Dâmboviţa, vă paşte mama lu’ proces verbal! Sau protest verbal. Scoateţi modificările găunoase din legile Justiţiei sau vi-l trimitem iarăşi pe Rex! Mă rog, Predoiu de la liberali, ca fost ministru de resort, este de părere că tonul folosit de Washington este anormal. Dar cum găseşti vocea lui Tudorel, nea Cătăline?

* Mama nu este acasă, acesta ar fi trebuit să fie primul răspuns pentru americani. Ne-ar fi lăsat în pace oamenii, doar ei au inventat civilizaţia şi corectitudinea politică. În schimb, Bunicuţa n-a plecat încă.

* N-am mai aşteptat răspunsul ferm (sau poate că ceva mai moale) al social-democraţilor, m-am mulţumit cu replica doamnei Olguţa: "Poate ne anunţă şi pe noi ce i-a deranjat". A, nimic, drăguţă, o fi din cauza lui Trump, doar ştii că e nebun purtătorul de veveriţă. Exact cum anticipai, a cam pus ochii pe tine, doar ştii că-i plac prospăturile.

* Mi-e frică să nu se ajungă departe, mai ales că acelaşi Departament de Stat Paralel de la ei ameninţă în subsolul comunicatului că-l vor trimite la Bucureşti pe însuşi Kevin Spacey. Nu, nu pentru doamna Vasilescu, ce rost are să piardă vremea? Pentru Cisiordache şi-ar târâi picioarele până în sud-estul Europei. Cu această ocazie vom activa hashtag-ul mepoo.

* M-a binedispus o altă declaraţie a fostei primăriţe de Craiova. România este un stat suveran, a rostit dumneaei, dar expresia este intraductibilă cel puţin în limba engleză. Suntem atât de suverani că avem voie să achiziţionăm nişte rachetuţe Patriot. Pentru ăia mici, doar vine Moş Nicolae.

* Premierul Tudose nu va merge la recepţia de la Cotroceni, de Ziua Naţională, invocând probleme acasă, la Brăila. Una dintre ele, poate cea mai mare nemulţumire a brăilenilor, pare a fi extinderea mall-ului de la Galaţi. Nu se prea poate ieşi din această încurcătură.

Citit 876 ori Ultima modificare Marți, 28 Noiembrie 2017 18:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.