Șorici de la Laika

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Dragnea le promite țăranilor despăgubiri în bani pentru porcii uciși din cauza focarelor de pestă africană. În primul rând, pe cine face țăran mustăciosul ăsta, bă?

* Mă bucur că Valentin, adică Dragnea Jr., a știut la timp de apariția nenorocirii... Nu poți să-i dorești răul unuia care a ieșit pe plus după isteria porcină. Sau poți, dar măcar n-o mai pomenești la gazetă. Uneori e bine să-ți consumi anumite sentimente în intimitate.

* Oare Irinuca lui Liviu consumă cărniță de porc? Nu pare, la prima vedere, sau rupe cu șunca aia care și-a tras numai doi la sută grăsime?! Nu vă mai bucurați, mă, doar n-o să credeți că fata va renunța la plezirurile culinare! Nu se mai găsește picior de suină în România? Îi aduce teleormăneanul șef de pe Marte o bucată de șorici. Or de pe Lună. De la Laika.

* Într-un fel e util răzbelul Firea-Mustață, doar într-un fel. Să nu apucați s-o simpatizați pe nevasta lui Pandele, așa cum ne-am pârlit cu Grindeanu, mare atenție! Dar e interesant ce zice primărița generală a României, așa cum se prezenta la străini acum câteva luni: "Dacă Dragnea dorea să dea amnistie și grațiere, dădea, dar o ține ca pe o monedă de schimb". I-auzi, mai spune, Găbițo, mai dă din căsoaie! Apropo, că te știm curioasă, ce ți-a trecut pe la pavilioane, apelează deja Daddy la anumite produse farmaceutice? La cât de gălbejit l-am văzut în ultima perioadă, am impresia că s-a făcut de râs de câteva ori.

* PSD Ilfov o susține pe Firea: "Spunem nu conducerii discreționare a unui singur om, spunem nu politicii pumnului în gură". Acum, stop, calm! Cine e PSD Ilfov? Pandele, firește. Iar ar fi dus gunoiul doi ani, era firesc să reacționeze.

* Și tot madam edil-șef de la Capitală dezvăluie că Dragnea o spionează în ultima perioadă. Oare și când iese de la duș, voaioristul, nu-i mai ajunge minora? Tataie, mai lasă și efervescența juvenilă a partidului să iasă la înaintare, mă refer la Codrin Ștefănescu, la Pleșoianu...

* Fotbaliștii Danemarcei au intrat în grevă. Ai noștri, la ce rezultate internaționale au în ultimii ani, par deja să fi decedat.

Citit 6563 ori Ultima modificare Joi, 06 Septembrie 2018 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.